Cu ani in urma, odata cu primul calculator pe care l-am avut, imi pastram lucrarile personale sau pe cele necesare la facultate pe dischete. Iti mai amintesti dischetele Verbatim?

Filme nu urmaream in acea perioada si nici un aparat foto digital nu aveam; casa era plina de cutii cu tot felul de bilete, biletele, agende, carti.
Riscam sa fiu evacuata de parinti tocmai din cauza asta.

Asa ca m-am mutat singura sa fac ce imi place si sa strang cate lucrurie vreau.

Intre timp, calculatorul a fost schimbat cu un altul, a aparut un laptop, apoi o conexiune de internet rapida, un aparat foto digital, o tableta si un dslr pe care il iubesc maxim. M-am apucat de fotografie, am aruncat biletelele alea adolescentine, mi-am facut cd-uri cu muzica pentru masina, am pus apoi muzica pe stick si stickul l-am pierdut, am mai facut cateVerbatim Store n gova fotografii si dintr-o data, fara sa imi dau seama, am strans o cutie intreaga cu informatii.

Pentru ca informatii sunt pana la urma inscriptionate pe toate cd-urile sau dvd-urile mele.

Niciodata nu am insa suficient spatiu pe calculator sau laptop, in fiecare zi fac cel putin zece fotografii. Pierd vremea tragand dvd-uri, ma intristeaza numai ideea ca “maine” trebuie sa recurg din nou la un astfel de job. Cand vine vorba sa plec in vreo calatorie sunt de-a dreptul in panica.

Am setat Nikon-ul sa faca fotografii la o rezolutie foarte mare si fac multe, crede-ma pe cuvant, am o adevarata obsesie. Fiecare imagine reprezinta ceva pentru mine, fiecare imagine transmite un sentiment sau o noutate. Cum as putea sa ratez toate lucrurile astea minunate?

Si totusi care este solutia fericirii mele, solutia sa pot inmagazina fara frustrari sau pierdere de timp toate informatiile video sau audio, toate fotografiile pe care le fac?

E simplu, hard diskul portabil Verbatim Store n Go de 1tb de la one-it.ro, firma de incredere, existenta in Romania inca din 2003. Au un magazin fizic in Baia Mare si unul in Cluj logosi cu siguranta se vor extinde.

Site-ul ofera o posibilitate simpla de achizitionare a produsului dorit, imi inspira incredere, in plus, sigla trusted in sine e o a doua certitude in privinta magazinului online si a succesului pe care il are inclusiv in comertul electronic.

Vorbesc de ani, de experienta, de informatie, de ceea ce imi este necesar, de brandurile in care am incredere. Nu vreau sa am o casa cu cutii din plastic care sa ascunda dvd-uri pe care oricum nu gasesc in momentul x ceea ce am nevoie. Sunt convinsa ca nu doar eu “trec” prin acest impas.

Verbatim Store n Go are doar 185 de grame, asa ca nu reprezinta o “greutate” in bagaj, este realizat dintr-un material glossy si are un design simplu, fara o aglomerare de elemente grafice; “jucaria” ofera si un ghid datorita caruia oricine poate invata cum pot fi copiate fotografii sau mp3-uri. In plus are si o optiune de economisire a energiei. Nu necesita sursa de alimentare externa si este compatibil cu orice port usb.

Cum scriam: perfect pentru calatorii, mai ales pentru calatoriile pe care le am deja notate in agenda pentru acest an.

Unde merg? La Londra si respectiv in Amsterdam unde am sa fac un curs de audio/video la universitate!

Cat imi doresc insa sa uit panica spatiului de inmagazinare, intr-un colt, pentru totdeauna!

 

Am nevoie de un hard disk extern portabil!

Comments

8 comentarii la „Am nevoie de un hard disk extern portabil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.