Daca un barbat mai scapa de maritis, o femeie frumoasa niciodata nu poate scapa asemenea eveniment unic in viata.

Am discutat cu prietenele mele, asa…cum va fi prima noapte a nuntii si sincera sa fiu, am cam rosit doar la ce idei mi-au venit in minte, dupa momentul in care voi fi trecuta in brate peste pragul casei.

Momentul in care imi va fi scoasa rochia de mireasa piesa cu piesa, dezgolindu-ma privirii aprinse de dorinta a proaspatului meu sot, in lumina difuza a lunii, martora iubirii noastre transpusa in fapte.

Inca visez, dar ma intreb in acelasi timp ce sa fac, sa imi cumpar o rochie de mireasa si sa cheltuiesc niste bani cu care as putea sa imi satisfac alte pofte, sau sa inchiriez una? Este adevarat ca o rochie noua se potriveste mai bine cu o mireasa care si ea la randul ei se marita prima oara, dar sunt o fire practica si inclin sa inchiriez una, ce parere aveti?

Nu cred ca ar mai pastra inca urmele bratelor care au imbratisat candva o alta fata care a trecut in randul femeilor maritate.

Iar daca da, atunci chiar nu mi-ar pasa. Pentru mine, acest pas este foarte important, iar ideea inchirierii unei rochii de mireasa ma cam pune intr-o oarecare dilema, stiut fiind faptul ca evenimentul unic merita o tinuta unica, dar rochia doar intr-o singura zi va fi purtata, dupa care, va sta cuminte in dulap si o voi privi melancolica acolo, la locul ei pe umeras.

Timpul isi va pune amprenta peste matasea-i impecabil de alba si nu va mai fi ca la inceput. De fapt nimic nu va mai fi ca la inceput! Mireasa este intruchiparea puritatii si se cuvine sa poarte o rochie alba, imaculata curata ca prima zapada cazuta din norii pufosi in ajunul Craciunului.
In cautarile mele, am descoperit multe rochii de mireasa de inchiriat, de la cele mai ieftine, pana la cele mai scumpe, la care doar printesele ar putea visa, fara sa se simta stanjenite. Impodobite cu perle sau diamante, cu voal sau fara, cu trena lunga sau scurta…Sunt multe si nu as fi in stare sa ma decid!

Nu mai spun de cataloagele de specialitate pe care le-am rasfoit impreuna cu domnisoarele mele de onoare. Modelele care imbracau asemenea rochii care le veneau ca turnate, m-au facut geloasa. 🙂

Uhh grea treaba! Ce mai? Am sa inchiriez o rochie de mireasa, asa cum au facut si vor face si alte fete dupa mine, seara va fi una magica incarcata de emotii, luminile de artificii vor lumina cerul doar pentru mine si mirele meu, pentru noi!

Cumparam sau inchiriem rochia de mireasa?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.