Patul este locul in care visele se tes fara voia noastra si trebuie sa se desfasoare fara piedici.
Vechiul proverb popular se adevereste in fiecare zi si parerea mea despre pat este de nezdruncinat! 🙂

In consecinta, cand vine vorba de lenjerie de pat, cea din satin, indeplineste toate cerintele in aceasta directie. Cearceaful fosneste apetisant, stralucind de curatenie, perne racoroase imbie trupul la odihna binemeritata, iar plapuma usoara si calduroasa rasfata visele deja in derulare.

Dormitorul este unic, este sanctuarul familiei. Aici, imaginatia fiecaruia isi spune cuvantul.

Inca din cele mai vechi timpuri, odata cu inventarea patului, lenjeria pentru pat a devenit o necesitate, iar artistii in domeniu, au dat frau liber spiritului creator, facandu-le oamenilor somnul mai dulce, profund si odihnitor.

Simtind nevoia unui upgrade, am dat search pe net si am gasit exact ceea ce cautam: lenjerie de pat pentru doua persoane “Tac Lona” gri.
Ok, acest set de pat, se gaseste si in alte culori, dar mie mi-a placut pe gri, deoarece motivele florale ies fain in evidenta, amintindu-mi de piesa lui John Bonjovi din care imi permit sa reproduc o fraza: i wanna lay you down, in a bad of roses…

Da, chiar inainte de culcare, am sa ascult aceasta melodie, desi este interpretata de un rocker, suna minunat in acorduri ceva mai line.

Altceva vreau sa spun insa: in momentul in care esti inconjurat de lucruri frumoase, insasi starea de spirit devine mai buna, asterni altfel gandurile pe agenda si sentimentele in desen in palma persoanei iubite. Un mediu placut, acel “acasa” linistit si cald iti asigura succesul lui “maine”. Piramida nevoilor lui Maslow incepe cu nevoile simple si cata vreme una dintre acestea, confortul, este asigurat, este normal sa te poti dezvolta ca om in conditii normale.

Mai jos, un film realizat de Iulia, un film din care aflati mai multe.

Cum iti asterni, asa dormi!

Comments

Un comentariu la „Cum iti asterni, asa dormi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.