Am vazut odata un reportaj despre viata si munca cautatorilor de perle. Fara aparate de respirat, sub apa inarmati doar cu un cutit si un saculet in care bagau scoicile, femei si barbati se avantau in adancuri, spre abis, riscandu-si vietile, pentru a cauta scoicile care contin pretioasele perle.
Aceste bijuterii din adancuri se formeaza practic in mod natural, iar procesul prin care o scoica devine perla, este inca necunoscut.

Legendele sau presupunerile sunt destule.
Perlele sunt de diferite culori in functie de temperatura apei si a mediului in care se formeaza. Devenite bijuterii, femeile le apreciaza in mod deosebit si se imprietenesc relativ repede.

Sub forma unui pandantiv, cercei sau prinsa cu grija intr-un inel, perla atrage atentia prin stralucirea-i inegalabila, aristocrata. Bjuteriile sunt specifice femeilor, dandu-le un plus de frumusete, noblete, de stralucire unica.
Din punctul meu de vedere, barbat fiind, este mai usor sa oferi seturi de bijuterii. O femeie are nevoie si de cercei, dar si de o bratara, un colier sau un inel. Astfel ii va fi mult mai usor sa asorteze intregul set unei tinute, decat sa caute disperata in cutia cu bijuterii piese potrivite.

Darul ales de mine de aceasta data este reprezentat de perle si agate.
Este comercializat de magazinul online cadourisiperle.ro, alaturi de o serie de alte bijuterii incredibile, pentru femei incredibile.

Perlele sunt 100%naturale, le poti comandaonline sau telefonic. Mi s-a parut sugestiv concursul existent pentru clienti in urma cu cateva luni. Dintre categorii, colectia bussines reprezinta o sugestie interesanta.

Poti achizitiona perle surpriza, cercei sau pietre semipretioase. Ambalajul bijuteriei alese este gratuit.

Setul ales de mine este realizat manual din agate portocalii sub forma de tub, perle naturale gri mari si perle roz. Colierul este lung de 70 cm si bratara de 19 cm. Cerceii au o lugime de 3 cm si au tortite de argint.

Hm, cine spune ca visele copilariei nu stralucesc la maturitate?

Da frau liber imaginatiei si frumosului!

Da frau liber imaginatiei si frumosului!

Comments

Un comentariu la „Da frau liber imaginatiei si frumosului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.