Traditia populara spune ca vremea din ziua de 25 martie, de Buna Vestire, indica pe cea aferenta zilei de Pasti.
Eu sper ca macar de data asta, babele sa se insele, iar frigul, vantul si zapada sa plece cat mai curand din Bucuresti.

Meteorologii anunta ca in seara de luni ninge si in capitala, iar marti avem viscol. Vestile nu sunt deloc pe placul meu. In ultima vreme, zilele au fost surprinzatoare, temperaturile scazute de peste noapte au adus zile calduroase si invers.
Acest lucru a favorizat aparitia tuturor microbilor, in jur, foarte multi oameni au viroze respiratorii, stari de slabiciune fizica. As spune ca vremea influenteaza chiar si starea psihica.
Am vazut ca in zona de est si nord a tarii, a fost chiar viscol in weekendul care a trecut. Ramane speranta ca vom avea o zi de Pasti cu flori vii, nu cu flori de gheata.

ghioceizapada in martie

In urma cu ceva zile, cand am gasit florile aparute in padure, m-am bucurat, am crezut ca primavara e aproape si odata cu ea se vor schimba si obiceiurile, hainele groase vor fi inlocuite de cele potrivite noului sezon, am sa pot scoate bicicleta la plimbare si in curand am sa pregatesc pana si cosul pentru picnic.           suc natural

Pentru temperaturi scazute, e indicata vitamina C, tine raceala departe si pastreaza tonusul bun. O gasesti in citrice. Cel mai bun suc este cel natural pe care il faci in casa. Eu folosesc de la lamaie si coaja, iar daca se intampla sa nu fie prea dulce, adaug miere. Daca sucul iese prea gros, cateva picaturi de apa plata il va dilua.

Sa aveti o saptamana linistita si ramaneti sanatosi!

P.S. Si pentru ca tot este vreme de “numarat banii” poti arunca o privire pret mobila bucatarie sau la mobila dormitor. Zile senine! 😉

Vine viscolul si in Bucuresti?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.