Dragostea nu trece numai prin stomac, ci si pe la magazinele de bijuterii! Orice femeie este mai frumoasa, cand poarta bijuterii, iar viata fara accesorii, este ca o zi fara soare.

Pozitia sociala, statutul femeii in societate, este de multe ori tradat intr-un mod placut si stralucitor, de bijuteriile pe care le poarta cu mandrie.

Dragostea este un sentiment, o stare, iar poetii si cantaretii i-au pus rimele pe portativ sau in versuri de neuitat, dandu-i explicatii care mai de care savante. Si Luceafarul lui Eminescu s-a indragostit la un moment dat sau fata s-a indragostit de el.
Fiecare cum poate sau cum stie! 😀

Oricum, dragostea inseamna daruire totala, neconditionata.
Cea mai fierbinte dorinta a fiecarei femei si nu numai, este de a fi iubita. Studiile arata ca fericirea poate fi provocata de un singur cuvant sau cu un gest, asadar daca “te iubesc” este cheia spre inima unei femei, bijuteriile sunt luminitele drumului! 🙂

Un inel, o bratarica, ceasuri cu pietre, o pereche de cercei cu cristal Swarovski, care sa straluceasca ispititor printre buclele parului ondulat, marturisec relatia de dragoste intre doi parteneri si sunt de fiecare data un remember on it, facand din gest, un punct de readucere aminte si de ce nu, de sarbatoare in doi.

Crystal Glamour este un magazin online de ceasuri si bijuterii la indemana oricui, ofera o diversitate foarte mare de produse.

Dragostea insasi este o bijuterie rara si numai cei cu har o pot darui fara sa ceara nimic in schimb, fiind la randu-i primita in inima…cu dragoste 🙂

Momentele in care bijuteriile se daruiesc sunt diverse: zile de nastere, cununii, dar spontaneitatea gestului, locul in care misterioasa cutiuta se deschide, asemeni scoicii, scotand la iveala perla pretioasa, impreuna cu povestea de dragoste scrisa in stele sunt demne de telenovela.

Iubirea nu se cumpara, ci se daruieste cu sinceritate si de multe ori dureaza o viata; bijuteriile insa, dau un plus de stralucire si frumusete relatiei, indiferent de anotimp, fus orar sau imprejurare.

Pentru un zambet

Comments

Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.