Povestea incepe undeva in anul 1883 cu ocazia unei expozitii internationale de aparate electrice de la Viena.

Swarovski vine sa admire masinariile lui Edison.
Ca urmare, patenteaza o masina de taiat, fatetat si lustruit cristale, iar de aici si pana la renumele de azi a mai fost de facut doar un mic pas.

Crearea si modelarea cristalelor a devenit o afacere de familie, pentru ca in Wattens, impreuna cu cei trei fii ai sai, Swarovski isi deschide fabrica de taiat cristale si experimenteaza diverse metode de obtinere a cristalelor care astazi ajung sa impodobeasca bratari, inele, cercei, ceasuri dama, pandantive, coliere sau chiar ceasuri sau interiorul unor masini extravagante ale unor persoane nonconformiste.

Aurul, argintul, platina chiar si obiectele de vestimentatie, opere ale unor designeri recunoscuti pe plan mondial, devin unicate pline de sclipire si frumusete.

In timp, s-a creat o legatura puternica intre cristalele Swarovski si casele de moda sau marile ateliere de confectionare a bijuteriilor, iar femeile stiu sa aprecieze valoarea lucrarilor de acest gen.

Swarowski, desi cu sonoritati rusesti sau poloneze, provine din Austria, iar lucrarea mainilor sale, a facut adevarata istorie de-a lungul anilor prin precizie, calitate si rafinament. Reteta unica de ingrediente din care Swarovski fabrica renumitele cristale, le confera stralucirea misterioasa si ispititoare.

Crystal Glamour este un magazin online de ceasuri si bijuterii la indemana oricui, ofera o diversitate foarte mare de produse.

Iubirea nu se cumpara, ci se daruieste cu sinceritate si de multe ori dureaza o viata; bijuteriile insa, dau un plus de stralucire si frumusete relatiei, indiferent de anotimp, fus orar sau imprejurare.

O sclipire in plus.

Comments

Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.