Il citam intr-un recent articol pe Napoleon: “daca vrei sa castigi o lupta, trebuie mai intai sa ai grija de picioarele ostasilor”. Revin pentru a da un plus de adevar acestor cuvinte.

Am achizitionat recent o pereche de sandale super de la magazinul online zorilestore.ro.
Nu a fost nevoie sa iau la pas si sa imi tocesc bunatate de incaltaminte, pentru a trece in revista continutul rafturilor din magazinele de specialitate, pentru ca apoi sa imi fac nervi si sa ma stresez pentru “neamabilitatea” vanzatorilor din raionul cu incaltaminte pentru femei. Sandalele cu pricina sunt un dar pentru sotia mea.

Mi-am adus aminte de  profesionisti in domeniu si degraba am pornit calculatorul unde am “googalit” zorilestore.

Comertul online devine parte integranta din viata noastra, e un lucru necesar, pentru ca aven full program, timpul dedicat pentru shopping sau alte activitati sociale este dramuit de Preamaritul Cronos dupa bunu-i plac, dupa legile lui nescrise! Simplu, fara riscuri de a fi buzunarit asa cum de multe ori se intampla, comod pentru ca am stat in fata calculatorului, dar mai ales profi pentru ca am putut “cerceta” pe indelete produsul datorita modului de organizare a site-ului. Odata introduse datele in ferestrele dedicate si comanda finalizata, m-am simtit implinit! Da, pentru ca am reusit sa-i fac fetei cu ochii mari si senini un cadou deosebit si unde mai pui ca poza este precum incaltamintea receptionata de mine de la curier: placuta, bine inchegata, in trend!

P.S. Mersul pe jos, face piciorul frumos, dar si dezvolta intelectul, astfel “gasim pe net’ ceea ce cautam in materie de incaltaminte must have cu bun gust si la pret fara discutie!

Pasi usori si picioare frumoase

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.