Mai cu seama in epoca renascentista, femeile purtau in permanenta o poseta oriunde ar fi mers.

Ce era acolo? Un bazar ambulant, ca si acum de fapt, numai ca produsele sau accesoriile aveau alta forma la acea data. Creme hidratante, rujuri de buze, farduri sau mici sticlute cu parfum fin, reprezinta arsenalul de intretinere si infrumusetare al oricarei femei, atunci cand o intalnim pe strada, miscandu-se parca in zbor de fluture printre restul oamenilor.

Regal Gold este un magazin online care comercializeaza o gama diversificata de produse de calitate, din categoriile: pantofi si accesorii pentru casa, bijuterii, haine si incaltaminte.

Cand vine vorba de posete piele, sunt de multe feluri, de multe culori si forme,  extravagante sau din contra, dovedindu-si pe deplin utilitatea, iar cum poseta trebuie sa se asorteze perfect cu incaltamintea, au devenit un cuplu nedespartit sustinandu-se reciproc in ochii cunoscatorilor.

Designerii vestimentari au exploatat intr-un sens constructiv frumusetea feminina, impletind-o cu bunul gust si au creat ceea ce femeile numesc azi: moda! Acesta a fost doar inceputul sau declick-ul pentru declansarea acelui curent pentru obiectele “must have” in care intra posetele din piele, incaltamintea si desigur nelipsitele accesorii pentru intretinerea frumusetii.

Femeile sunt intotdeauna la brat cu un barbat chipes sau cu poseta de ultima generatie, sunetul pasilor fiind accentuat desigur de “ciocanitul” fin sau ascutit al tocurilor unor pantofi croiti parca din acelasi material cu al posetei.

Linistea se sparge in mod placut, lasand-o sa treaca aproape in zbor, pe ea, pe Eva, insotita de aroma parfumului sau discret si-un zambet de invingatoare.

Fa-ti o surpriza in fiecare zi. Invata sa te iubesti si sa te respecti.

Detaliile fac viata frumoasa!

Magazinul Regal Gold cand detaliile fac viata frumoasa!

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.