In ultima vreme tot mai multe persoane opteaza pentru carti de vizita. Motivul este simplu si clar: pe cartile de vizita exista numarul de telefon, adresa de mail, numele firmei (daca este cazul).
Forma, designul sau numarul acestora, il decide chiar beneficiarul. Nice and easy!

A devenit un mod de viata al multor persoane sa dea carti de vizita, deoarece anumite firme, organizatii sau institutii nu sunt cunoscute publicului larg.
In aceeasi categorie, intra si alte promotii, prin care o organizatie isi face intrarea pe piata, facandu-se in acest mod si publicitate.

Imaginea marcii sau a organizatiei pentru care se face reclama sunt evidentiate prin obiecte promotionale. Obiecte pot fi folosite si in cazul promovarii unor evenimente sau pentru infiintarea unor firme.

Agrafa.ro este tipografia digitala cu experienţa, permanent conectata la evolutia pietei, se remarca prina: oferirea de solutii complete si rapide, simplitatea colaborarii, creativitatea si inovatia echipei, pasiunea pentru lucrul bine facut.

Ideile sunt lasate sa zburde; sunt imprimate imagini, texte la rezolutii inalte, precizia lor fiind conferita de tehnologia digitala utilizata, obiectele astfel personalizate sunt profi!
Mapele pot fi si ele personalizate cu numele firmei sau asa cum doreste clientul. Traim in era digitala si orice se poate transpune din imaginatie direct pe suport de plastic hartie dvd sau everywere.
Succes!

Creativitate si inovatie in printul digital

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.