Totul a plecat de la telecomanda universala  care a pus in functiune dvd playerul, a pornit apoi si ventilatorul sau a aprins focul in semineu! 🙂

Omenirea a evoluat,  necesitatea unui gadget a devenit tot mai acerba. Practic nu exista buzunar din care sa lipseasca un smartphone. Nu exista persoana care sa nu fie posesoarea unui telefon mobil sau mai nou al unui iphone, ipad sau smartphone, indiferent de sistemul de operare care-i da viata!

Au aparut aplicatii diverse pentru aceste telefoane, cum ar fi un mobile banking, facebook, yahoo messenger, gmail.

Intr-un cuvant, totul la purtator! Nu de putine ori, vedem pe strada sau in mijloacele de transport in comun, tineri care butoneaza de zor sau gadila fin cu degetele touch screenul unei tablete.

Nu mai zic de pozele facute cu astfel de accesorii si urcate pe pagina personala facebook.

Acest lucru a devenit un mod de viata, iar dezvoltatorul platformei pentru gadgeturi a adaptat pagini de internet, browswerele si retelele de socializare nevoilor cotidiene, utilizatorilor de gadgeturi dedicate.

Se da o batalie mare pe piata pentru suprematie. Cat mai multi gigabiti la memorie, camera cu cat mai multi megapixeli si blit si autofocus si… da, card de memorie GPS, cat mai multe aplicatii, dar la calitate conforma pentru ca pirati exista si in acest domeniu, iar brandul unui gadget cu pretentii trebuie pastrat neplagiat cu sfintenie.

De luat in calcul, ca pentru muzica de calitate, ai nevoie de o placa audio< pe masura si drept cadou incearca sa cauti printre tablete, sigur gasesti ceva interesant.

Ce gadgeturi folosesti?

Ce gadgeturi folosesti?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.