Am invatat sa trag cu arma in urma cu 7 ani intr-o sala speciala. Recunosc, la inceput nu am prea avut directie, iar gloantele au zburat in treacat pe langa tinta.
Exercitiul insa m-a invatat sa ma concentrez si sa imi ating scopul, mijlocul foii expuse.

Am folosit in ziua aia atat un pistol, cat si o pusca. Mai ales in cazul manuirii unei pusti, iti trebuie o forta mai mare fizica si atentie sporita. Asa mi s-a parut mie cel putin, femeie fiind. Sa nu mai discutam de pozitia corpului. Treaba e ca momentul in care ai apasat pe tragaci si glontul iese, iti da o putere de semizeu. Nu, nu stiu ce simt semizeii, insa e ceva special, te pune deasupra tuturor, esti invincibil.

Mirajul e insa periculos, te poate fura, astfel incat sa faci gesturi necugetate.

Fie ca vorbim de un simplu baston telescopic, de cutite, spray paralizant sau de o arma de vanatoare, lucrurile nu sunt insa de joaca. In primul rand din cauza faptului ca neconstientizarea puterii obiectului pe care il detii sau faptul ca nu stii sa il folosesti potrivit, iti poate face rau in primul rand tie, detinatorului.
Plus, fiecare tara are regulile sale diferite cu privire la folosirea sau detinerea asa-ziselor arme albe sau a armelor de foc.
Documenteaza-te intai serios.

Mirajul puterii.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.