Prima pereche de incaltari purtate de om, cred ca au fost facute din piele de animal infasurata peste talpa piciorului, asa aiurea.

Odata cu nevoile tot mai acute de crestere a vitezei de deplasare, datele problemei s-au schimbat.
Nevoia de a ajunge dintr-un loc in altul in timp cat mai scurt si fara mijloace de transport, a dus si la schimbarea tipului de incaltaminte.

Legate peste gamba piciorului sau glezna, au aparut primele incaltari.
Mersul sau alergatul au devenit mai putin stanjenitoare, ba chiar placute. Nu se mai simtea ostilitatea pietrelor ascutite sau arsita solului, iar pe timp friguros talpile nu mai inghetau bocna.
De aici si pana la modernele incaltari produse in intreaga lume sub diverse branduri si din diferite materiale, a fost cale destul de lunga.

Tehnologia confectionarii incaltamintei, presupune daruire, arta si cunostinte in materie. Armatele de soldati aveau nevoie de incaltari rezistente si calduroase, muncitorii sau oamenii de rand la fel. De cand ma stiu, adolescentii au preferat sa poarte tenisi. Vara este sezon pentru balerini.

Magazinul online PantofiSuper comercializeaza o varietate mare de produse de calitate foarte buna la preturi mici.

Industria confectionarii incaltamintei a luat un mare avant, iar in ziua de azi, mersul pe jos se face numai in incaltari comode, ba chiar si la plaja se folosesc uneori banalii slapi.
La dineuri sau la alte evenimentele importante din viata fiecarui om, costumele sunt asortate musai cu o pereche de pantofi frumos croiti si lustruiti iar sunetul tocurilor pe cimentul rece si inert, are rezonante aparte. Deh, femeile prefera sa poarte pantofi cu toc.
Daca eticheta cere costumatie speciala, aceasta include si incaltarile desigur!

Va recomand magazinul online PantofiSuper

Comments

Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.