Vremea trece oricum si trebuie sa ai grija pentru a-i evita amprenta pe tenul.
Ridurile pot aparea din frageda tinerete din diverse motive, iar dintre acestea, cu permisiunea femeilor, as aduce in discutie o parte din motive: modul de viata, tipul tenului si alimentatia.

Poate mai sunt si alti factori determinanti care duc la aparitia ridurilor, dar cosmetica vine in sprijinul femeilor cu masti antirid si evident tratamente in saloane de cosmetica, unde personal calificat ofera consultanta, consultatii si tratament.

Fiecare femeie este frumoasa in felul ei, iar aparitia unui mic rid, nu este neaparat semn al imbatranirii, ci poate avea si un aspect sarmant. Frumusetea feminina este in permanenta evolutie.

Profilaxia ridurilor este una relativ simpla, dar de durata, cremele si tratamentele facandu-se cu o anumita periodicitate, la intervale de timp hotarate de specialistul dermatolog, rezultatele fiind date de numarul barbatilor care nu isi mai pot lua ochii, hipnotizati fiind de vigoarea si frumusetea tenului feminin.

In consecinta, tenul trebuie ingrijit, alintat, pentru ca va atrage saruturi mii si mii, iar aspectul vesnic tanar, este un plus de charm, evident facand din femeie o zeita coborata din inaltul Olymp pentru a bucura ochii dornici de frumos.

Pentru un ten proaspat

Comments

Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.