Dragi barbati, nu radeti de alegerile prietenelor sau sotiilor voaste, pentru ca la randul vostru sunteti una dintre ele.

Si-acum, pe bune. Ce se incadreaza in lista de cadouri dorite de un barbat tot mai preocupat de propriul look, un barbat care merge regulat la masaj, pedichiurist, saloanele de infrumusetare?

Un inel care sa-i reprezinte eventual apartenenta la un grup, un lant de aur sau platina, o bratara musai gravata cu motive orientale, ar face ochii oricarui barbat sa straluceasca de multumire si sa se bucure asemeni unui copil.
Este foarte adevarat ca nu doar femeile primesc sau sunt facute sa fie cadorisite, insa cand vine vorba de cadouri barbati, dorintele sunt usor diferite.

Pentru capitolul daruri inteligente, o persoana cu intuitie a creat categoria de portofele.
Astfel, pot fi asezate frumusel, precum romanele de dragoste in rafturi, cardurile bancare, grase, doldora de lei sau de ce nu, alte monede cu trecere.

Un portofel fain, eventual cu initiala numelui frumos gravata cu litera aurie intr-un colt, spune multe despre posesor, despre charisma si caracter, despre cifra cu multe zerouri ascunsa in banda neagra a cardului bancar.

Acest accesoriu important din dotarea barbatului, ca si rujul nelipsit din poseta femeii, da acel sentiment de siguranta, face ca inima sa bata regulat indiferent de situatie. “Biblioteca” este completa, putand fi oricand deschisa din diferite motive.

Haiducii lui Saptecai, Pintea sau Andrii Popa, purtau saculetii cu bani ca mai apoi, Nenea Iancu sa poarte tescherea sau portvizit.

Astazi, portofel se numeste acel obiect care pastreaza la loc sigur averea personala, bancnotele ordonate dupa marime si valoare.
Un barbat nu trebuie neglijat atunci cand i se face un cadou, pentru ca acest lucru, reprezinta foarte mult pentru el. Masculinitatea ii poate fi fatal lezata de vreun gest necugetat facut in graba, din inertie.

Un cadou pentru barbatul potrivit, poate fi inceputul unei frumoase relatii pentru ca el, barbatul, este sensibil la asemenea gesturi si-i raman adanc intiparite pe retina si in memorie.
In consecinta, barbatii ca si femeile adora cadourile !

Biblioteca personala sau un altfel de portofel

Comments

Etichetat pe:        
Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.