Uneori, lucrurile nu stau numai cum ne dorim. Cand vine vorba de tractari auto, automat gandul ne duce la tractarea autovehiculelor defecte, dar Otimal Auto, mai are si alt domeniu de activitate, iar daca aveti intamplator o afacere cu masini in strainatate, in Anglia de exemplu, atunci, partenerul dvs este intr-adevar Optimal Auto.

Cu locatia in Arad, firma dotata cu platforme speciale, poate aduce in siguranta una sau mai multe masini, calatoria lor din Anglia spre Romania fiind una sigura si rapida.
Dar asta nu-i tot! Optimal Auto, dispune de platforme pentru transportul motoretelor, motocicletelor, camionetelor autoturisme si camioane, iar ca o noutate in domeniu, acum pot fi aduse in tara si
vehicule speciale.

Soferi cu o larga si buna experienta in condusul masinilor mari prin intreaga lume, seriosi si motivati, fac ca masina comandata in sau din Anglia, sa ajunga in Romania intacta!

Grija fata de clientul care si-a incredintat bunurile pe mainile firmei, este blazonul seiozitatii si al profesionalismului in adevaratul inteles al cuvantului.
Toate masinile de transport, sunt echipate cu trolii de incarcare-descarcare, rampe sigure si solide pentru urcarea masinilor pe platforma spre a fi aduse in tara exact in starea in care au fost luate in primire.
Personalul specializat in domeniu are grija de bunurile clientului ca de propriile sale bunuri, asta este politica celor de la Optimal Auto, tractari non-stop 24 din 24 ore.
Incredere, seriozitate, promptitudine si profesionalism sunt cele patru caracteristici de baza a echipei de la Optimal Auto Arad.

P.S. Dragi soferi, conducatori auto sau pur si simplu cetateni ai Romaniei, in calatoriile voastre in lume, daca vedeti vreo masina de-a firmei Optimal Auto, faceti-le cu mana sau claxonati in semn de bucurie, ca azi-maine veti avea nevoie de serviciile lor si sa fiti prieteni deja! 🙂

Cei din Bucuresti care au nevoie de reparatii la masinile BMW, pot apela la un service specializat.

Adresa acestui service auto este : Adresa exacta pentru acest service auto BMW din Bucuresti este :  Bimmer Service, Service BMW Bucuresti, Str. Brebenei, Nr 20, Sector 5 Bucuresti, 052415 , RO, Phone: 0214 230 087

Solutia pentru transportul de autovehicule

Comments

Un comentariu la „Solutia pentru transportul de autovehicule

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.