Cred ca omul cu doua inimi incepe sa fie “plagiat”! 🙂
Brasovenii de la Allview se intrec in a surprinde intr-un mod mai mult decat placut pe fanii telefoanelor dual sim, cu performante superioare.

In acest sens, iata ca a aparut pe piata un gadget din categoria must have: Allview P6 Quad.

Ce inseamna Quad? Ei bine este numele procesorului cu patru nuclee care face deliciul navigarii pe net si a altor aplicati deosebite pe care le contine acest tip de telefon.

Rafinament si performanta, cuprinse intr-un singur nume: Allview P6 Quad!

Camera de 8Mp, secondata de un blitz cu led, sunt echipa perfecta pentru surprinderea momentelor din viata, sub forma unor instantanee de-a dreptul uimitoare din punct de vedere al definitiei si culorilor deosebite pe intreaga suprafata a afisajului Amoled de 4,65″.

Gratie “fortosului” procesor Quad Core de 1,2Ghz este sprinten si face fata tuturor nevoilor de tip “multi-task” iar paginile de internet se deschid rapid si nu in ultimul rand, filmele sau videoclipurile preferate pot fi vizualizate in format full HD!

Ca tot veni vorba de un telefon dual sim…
Da, acesta este telefonul ideal pentru a fi conectat in permanenta in doua retele diferite sau cum ar spune Romanul neaos din Ardeal: sa fii in doua locuri de-o data, precum Duhul Sfant! 🙂

Acest telefon, cu o greutate de 131 grame, vine intr-o husa deosebita, conferindu-i astfel o nota de sobrietate aparte, fiind si protejat in acest fel impotriva prafului sau a zgarieturilor involuntare desigur.
Muzica! Muzica, desigur nu poate fi data uitarii, iar aceasta este redata la o calitate deosebita in casti si acum, “cireasa de pe tort”: pentru un plus de siguranta al aparatului, se poate folosi optiunea de “blocare faciala”.
Ce este asta? Simplu: asemeni laboratoarelor ultrasecrete ale FBI unde pentru a avea acces se scana retina ochiului, in cazul lui P6 Quad, telefonul va recunoaste posesorul dupa aspectul fetei! Mmmm, Must have such a wonder phone!

despre Allview P6 Quad

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.