Activitatile mele sunt uneori atat de diferite, incat daca nu as nota pe agenda ce am de facut, sigur as incurca totul definitiv.

Saptamana trecuta, cineva mi-a cerut sa ii ofer ajutorul intr-una din zilele ce urma.
Cum nu stiam pe dinafara ce am de facut atunci si nu as fi vrut sa dau un raspuns gresit, astfel incat sa incurc personajul cu pricina si sa mai pic si de neserioasa, i-am spus ca revin cu un telefon imediat ce ajung acasa, dupa ce imi consult agenda.

Spre norocul “doamnei” fara de ajutor, ziua era lejera si desi as fi preferat sa ma odihnesc mai degraba, am putut sa ii fiu de folos.

Ieri primesc iar un telefon de la aceeasi “doamna”, in care, fara niciun motiv, fara sa spuna macar multumesc, pentru faptul ca mi-am rupt din timp, fara sa cer in schimb ceva, imi face un scandal monstru.
Citez: esti aroganta si te dai importanta! Auzi, trebuia sa iti consulti agenda! Altadata nu am sa mai apelez la tine!

Fara comentarii. Doar un simplu: fereasca Dumnezeu!
Tot mai multi nebuni umbla liberi pe strazi!

Aroganta agendei.

Comments

Etichetat pe:        

2 comentarii la „Aroganta agendei.

  • 13/06/2013 la 8:10 PM
    Legătură permanentă

    Se întâmpla,Iulia,ca unii oameni sa te perceapa greșit.Cu siguranță e genul de femeie care nu a avut niciodată agenda încărcată,sau nici nu a avut agenda vreodată.Daca te incalzeste cu ceva,îți spun ca am fost si eu prost înțeleasa,cu toate intențiile mele bune.Eu ma mai si oftic.In rest…toate bune!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.