Coincidenta ori ba, dupa ce zilele trecute am fotografiat cateva persoane imbracate in costtume populare,  mai devreme mi-au aparut in cale, pe facebook, urmatoarele randuri:

N-am gandit ca pe 24 iunie 2013, odata cu sarbatoarea Sanzienelor, sa inauguram Ziua Universala a Iei.
Ce trebuie sa facem este foarte simplu. In aceasta zi fiecare ne vom imbraca intr-o ie, ne vom fotografia si vom posta imaginea ca poza de profil pe Facebook sau in orice alta retea sociala. Nu conteaza daca ia pe care o purtam este mostenita de la bunici si strabunici sau este adaptata modern de un designer. Important este sa fie alba. Nu conteaza daca va aflati in Romania, daca sunteti romance in strainatate sau doar fane ale feminitatii romanesti. Important e sa o purtati cu drag.

Astfel vom imbraca pentru o zi toata planeta in ie si, pentru a-i vedea efectul si raspandirea pe mapamond, ne-am gandit sa realizam o aplicatie web si mobila, unde vor fi colectate toate aceste fotografii cu fete si femei in ii.

Initiativa apartine La Blouse Roumaine. Propuneri creative pentru campania online sunt asteptate la adresa de mail lablouseroumaine10@gmail.com sau in grupul special creat pe facebook 24 Iunie – Ziua Universala a Iei.

O zi frumoasa sa aveti!

24 Iunie, Sanzienele – Ziua Universala a Iei

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.