Viper. Allview Viper asa s-ar prezenta noul gadget produs de firma de sub Tampa.
Acest telefon este un deliciu al tehnicii in domeniu, un accesoriu must have!

Allview V1 Viper este inzestrat cu un procesor cu patru nuclee de unde si denumirea “Quad Core”. Are o frecventa de 1,2 Ghz; aparatul are putini oponenti, dar si mai putini concurenti la clasa din care face parte.
Afisajul de 4,7 inch de tip Gorilla Glas il situeaza in poleposition la categoria telefoane de top din Romania.

Jelly Bean sau Android 4.2 este sistemul de operare al Allview V1 Viper, ceea ce-i asigura un randament si o viteza necesara.

Conectivitatea 3G cu viteza de descarcare a fisierelor pana la o viteza de 21,6Mb/s il propulseaza ca varf de lance, fiind stapan al leadership-ului. Asa cum deja ne-a obisnuit Allview, Viper este la randul sau tot un dual-sim, ceea ce face din el “the King”. Dimensiunile telefonului si aspectul se impletesc armonios intr-un design tentant, ultra slim: 7,9mm.

Are o camera de 8Mp cu led flash si autofocus, imaginile pot fi surprinse in format hdr iar filmuletele in hd 1080p!

Sweet, don`t ya think this? Si pentru ca sunetul conteaza in totdeauna, Allview Viper V1 dispune de un amplificator audio Yamaha integrat si DTS, impreuna cu castile de tip “in ear” fac ca muzica sa nu isi piarda din tonalitate, fiind redata la o fidelitate demna de un asemenea aparat. Viitorul a devenit realitate, iar asta se datoreaza lui Allview V1 Viper!

cu Allview V1 Viper in buzunar

Comments

Etichetat pe:        

Un comentariu la „cu Allview V1 Viper in buzunar

  • 29/07/2013 la 9:32 PM
    Legătură permanentă

    sunt multumit de acest produs; desi nu il am de foarte mult timp se poate observa foarte repede cand un produs este/ nu este fiabil; este construit din materiale de calitate, cu imbinari frumoase; softul este stabil, fara laguri si crashuri; are o serie de functii tare folositoare: creare widgeturi, fara a debloca telefonul, functia de turn to mute, si functia de update integrata prin SD card

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.