Am experimentat multe lucruri; lucruri negate pe care invat sa mi le asum.

Nimic nu functioneaza la intamplare, nici macar frica.
Universul ne dirijeaza catre medii sau persoane si creeaza exact circumstantele in care putem trai ceea ce inca nu acceptam in noi insine, dar a sosit timpul sa o facem.

E simplu!
Ceea ce accepti inauntrul tau, nu mai e nevoie sa fie creat in afara ta. Transformarile din interior sunt reflectate de schimbarile din afara ta.
Astfel, vulnerabilitatea neacceptata nu o vei accepta nici in exterior.
Blandetea reprimata o vei respinge si in afara ta.

Nevoile pe care le condamni la tine le vei condamna si la altii.
Respectul pe care ti-l porti se regaseste in respectul pentru cei din jur.
Capacitatea de a te ierta va fi reflectata de puterea de a-i ierta pe cei care gresesc.

Am experimentat multe lucruri in ultimii ani si nu am avut curajul sa le constientizez si nici sa le simt de fapt cu inima.

Astazi sunt recunoscatoare tuturor oamenilor care au trecut prin viata mea pentru lectiile pe care mi le-au dat; oamenilor care mi-au inchis usa in nas cand nu meritam, celor care nu m-au inteles si oamenilor care au sters cu mine pe jos, care m-au ranit si m-au judecat gresit, celor care m-au mangaiat si m-au ajutat, celor care mi-au intins o mana deasupra vaii abrupte peste care nu vedeam nicio punte, oamenilor care m-au urat si din cauza carora am crezut ca am gresit, oamenilor care nu au vazut in mine lumina si celor care au crezut, doar au crezut ca ma iubesc.
Multumesc.

Astazi sunt recunoscatoare pentru ca am descoperit cine sunt si merg mai departe, catre alte lectii, catre urmatoarele lectii.

Sunt recunoscatoare.

Comments

4 comentarii la „Sunt recunoscatoare.

 • 17/07/2013 la 7:51 AM
  Legătură permanentă

  Suna ca un fel de mea culpa , insa numai cei puternici au curajul sa recunoasca fata de ei insisi si in fata celorlalti momentele de slabiciune sau greseala la un moment dat.

  Cu respect si stima, MV

  Răspunde
  • 17/07/2013 la 8:18 AM
   Legătură permanentă

   Nu e niciun pic de culpa aici, este stric realitatea de la care ar trebui sa pleci si tu, de la constientizarea suturilor sau a bucuriilor care te-au facut si te-au adus unde esti azi.
   Nimic nu este intamplator!

   Deschide poarta lectiilor care ti se dau si imvata-le, altfel o sa le repeti in nefericire la nesfarsit daca nu vrei sa constientizezi.
   Cand te gandesti la x sau y si ii comentezi sau judeci, alea sunt lucrurile pe care le negi de fapt la tine 😉 pe care le ascunzi.
   Schimba perspectiva si o sa ai raspunsurile.

   Răspunde
 • Pingback:Privind in urma catre prezent | iYli

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.