Fiecare parinte doreste pentru copilul sau tot ceea ce este mai bun, fie ca e vorba de haine, activitati recreative sau un job potrivit, pentru momentul in care pustiul devine adult.

Sfatul meu este sa apelezi la specialisti atunci cand vine vorba de educatie, deoarece tiparele unei generatii nu sunt atemporale si nici general valabile.
De la zi la zi, lumea este intr-o continua schimbare si ceea ce era esential pentru tine acum 20 de ani, nu mai este si pentru copilul tau.

In acest scos, pe vor care aveti pusti de gradinitia, va invit sa vizitati spatiul Gradinitei Miruna, localizata in apropiere de centrul Bucurestiului, in zona de case dintre Calea Calarasi si B-dul Pache Protopopescu, la doar 5 min. de Piata Unirii sau Piata Universitatii.

Pentru inscrieri, nu trebuie decat sa trimiteti un e-mail pe adresa: office@asociatiamiruna.ro sau sa sunati la numarul de telefon: +40 0723.14.72.16 pentru a stabili o intalnire cu reprezentantul institutiei prescolare.

Ofer 5 premii cititorilor mei, premii care constau, fiecare, in 10% reducere din taxa de scolarizare, timp de 3 luni.
Asadar, lasa-mi un comentariu daca te intereseaza.

Pentru galeria de imagini a gradinitiei, click aici.

Oferta educationala este bogata in activitati curriculare si optionale, precum: educatia limbajului, limba romana si comunicare, educatie fizica, matematica, cunoasterea mediului inconjurator, activitati pentru dezvoltarea creativitatii si a simtului estetic, vizite la muzee, vizionare de spectacole de teatru, limbi straine, gimnastica ritmica, instrumente muzicale, serbari, petreceri.
Toate acestea sunt disponibile la un plan tarifar gândit sub forma a 3 pachete: pachet de baza (500 Ron/luna), pachet 2 optionale (600 Ron/lună), pachet engleza intensiv (700 Ron/lună).

Pentru cei care raman la program prelungit, exista patuturi de pitici.
De altfel, pe langa personalul calificat, sunt puse la dispozitia copiilor, materiale necesare desfasurarii activitatilor, o biblioteca cu volume specifice varstei, materiale didactice, jocuri si jucarii care le dezvolta atentia, logica, memoria, abilitatile cognitive, expresive si motrice, consiliere psihopedagogica si asistenta medicala.

Asociatia Miruna (cea care detine gradinita) mai acorda cateva burse copiilor cu nevoi speciale. Poti afla mai multe informatii aici.

Succes!

Unde iti dai copilul la gradinita?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.