Femeia este asemeni unei autostrazi cu mai multe benzi pe sens, in comparatie cu barbatul ce seamana izbitor cu o straduta cu sens unic.

In consecinta cele mai multe femei se gandesc simultan la mai multe lucruri si sunt prin natura lor realiste, chiar daca viseaza mai tot timpul sau doar incearca sa lase impresia ca viseaza. In fine.

Majoritatea panzelor pictate de cei mai renumiti maestri ai sevaletului au ca punct de referinta femeia. Rubensiana, silfida sau perfecta-femeia este prezenta in ochii si in mintile tuturor, chiar daca nu au pictat-o sau nu i-au dedicat versuri.

Ba, chiar si muzele sau sau zanele sunt femei, cum altfel?!
Din punct de vedere anatomic, seamana izbitor cu cel din al carui coasta a fost luata si creata de Dumnezeu, insa modul de gandire al femeii precum si respiratia ei, difera radical de cea a masculului predominant si posesiv.
Gandirea femeii este practica si cu bataie lunga, in cea mai mare parte fairplay, iar dupa cum sustine stiinta, femeia respira cu partea de jos a plamanului. Pe bune!

Dar ce visa oare, cu ochii deschisi Gioconda lui Davinci al carei zambet nu a fost posibil sa fie reprodus inca de nicio mana de chirurg estetician?

Hmm femeile sunt mai multe ca numar, comparatic cu barbatii si in ciuda acestui fapt, nu se panicheaza, semanand cu o primata vorbitoare si cu pretentii.

Femeile stiu ce vor dar totusi, ce viseaza ele noaptea in patul lor, ce vad ochii lor frumosi sub pleoapa inchisa cand Mos Ene le-a presarat praf de vis?

Oda femeii

Comments

Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.