Cum poti aduce in viata ta ceva ce detesti?

Ia mai gandeste-te!

Care este calea sa faci fiecare pas cu placere, de dragul drumului si nu obsedat de destinatie?

De unde vin toate ideile gresite pe baza carora ne canalizam gandurile, idei din mrejele carora nu reusim sa ne desprindem oricat de mult sau de greu muncim?

Dragii mei, am o veste pentru voi!
Nu suntem nici parintii care ne-au dat viata si in umbra carora am crescut, nu suntem nici cei mai buni prieteni (inchipuiti sau nu) si nici nu traim in secolul XVII.

Ah, Iulia, ce vesti ne dai, cata prostie, imi veti spune! Asta stiam si noi!

Si atunci de unde atata nefericire, de unde atata fuga si atata nemultumire, cata vreme universul este abundent? Cata vreme tu si tu, da si tu, voi, doar voi sunteti factorul care poate sa schimbe o viata mult prea calculata si infricosata intr-una satisfacatoare?

Calea de la realitatea sociala la adevarul personal este una lunga, cere rabdare si studiu, are nevoie de informatii si timp, nicidecum de reprimare. Calea de la realitatea sociala la ceea ce vrei cu adevarat si la ceea ce esti, este calea dezvoltarii personale, calea reusitei.

In luna iulie am participat la doua dintre seminariile “Trezeste banii din viata ta“, seminarii sustinute de catre Liviu Pasat, de altfel si initiatorul proiectului.

Impreuna cu echipa lui superba isi doreste sa fie cat mai multi oameni care sa aiba o viata implinita pe toate planurile si sa isi faca din bani niste prieteni adevarati.

Scriu aceste randuri din proprie initiativa, doar ca o datorie morala de a da mai departe o informatie utila, nu pentru ca m-ar fi rugat cineva.

Liviu este un speacker extraordinar, imbina momentele serioase intr-un mod inspirat cu glume care sa deconecteze participantii, iar aspectele prezentarii sunt utile si implicit eficiente in masura in care sunt si respectate!

Seminarul lui Liviu face parte, dupa parerea mea, din lungul drum al cunoasterii, al descoperirii personale si al reusitei.

Succes! Cautati, informati-va si faceti o schimbare incepand de acum, nu de maine!

Recomandare: idei de afaceri acasa.

Trezeste banii din Viata ta!

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.