Scopul bblue este de a construi o comunitate de parteneri, agenţi şi membri de-a lungul continentelor, comunitate care prin cooperare şi muncă susţinută, să creeze o schimbare pozitivă în raportul dintre producţia de energie care emite gaze cu efect de seră nocive şi producţia de energie care utilizează surse regenerabile.

Utilizarea modelului de afaceri face posibilă dezvoltarea dinamică. Intenţia constă in implicarea şi educarea un număr tot mai mare de companii şi persoane fizice spre beneficiile şi oportunităţile tranzacţionării certificatelor de carbon de pe piaţa voluntară, creând astfel o mai mare conştientizare în societate.

Bblue este una din Diviziile Business ale Carbon Solutions Global Ltd., companie cu sediul la Londra. Compania este doar unul dintre canalele de vânzări utilizate şi este singura divizie care este implicată în vânzări directe prin intermediul unei reţele structurate ca un sistem binar.

Bblue Romania urmăreste ca economisirea energiei şi compensarea emisiilor de carbon să devină standardul şi stilul de viaţă preferat pentru tot mai multe persoane,  de asemenea, ca managementul emisiei de carbon şi reducerea emisiilor să devină bună practică pentru afaceri în general.

Misiunea si viziunea Bblue

Comments

5 comentarii la „Misiunea si viziunea Bblue

 • 23/08/2013 la 5:13 PM
  Legătură permanentă

  Prin cooperare si munca sustinuta ne putem realiza obiectivele. Structura bblue ghidandu-se dupa aceste doua valori, sunt convinsa ca va avea parte numai de succes si reusite.

  Răspunde
 • 23/08/2013 la 5:15 PM
  Legătură permanentă

  Cu totii avem asteptari de la viata, de la prieteni, de la colegii de munca; asteptari de natura financiara, de natura sentimentala, rationala etc. Oportunitatea bblue mi le-a satisfacut pe toate. De ce? Castig bani, ajut mediul inconjurator, iar copii mei imi vor multumii mai tarziu.

  Răspunde
 • 23/08/2013 la 5:17 PM
  Legătură permanentă

  Resursele regenerabile ar trebui folosite pe scara larga, iar la momentul actual utilizarea lor cunoaste o raspandire tot mai mare. Poate asa vom salva ce a mai ramas din Planeta asta.

  Răspunde
 • 23/08/2013 la 5:19 PM
  Legătură permanentă

  Intrand in structura bblue am avut oportunitatea de a tranzactiona certificate de carbon pe piata voluntara si astfel am contribuit, chiar daca un pic, la reducerea cantitatii emisiilor de CO2 din atmosfera.

  Răspunde
 • 23/08/2013 la 5:20 PM
  Legătură permanentă

  Pe zi ce trece, tot mai des ne lovim de sustenabilitate, de adoptarea unui astfel de stil de viata. Poate va intrebati de ce? E sanatos si benefic financiar atat pentru voi, cat si pentru planeta Pamant.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.