In perioada 28 august – 2 septembrie la aer curat de munte si miros de brad, la Pensiunea Sibiel din jud. Sibiu. Inscrierile se fac pana pe 23 august 2013.

In cele 5 zile au loc cursuri de comert electronic, consultanta avizata si networking cu specialistii din online, organizat in cadrul Galei Premiilor eCommerce (GPeC) – cel mai important eveniment de comert electronic din Romania.

Scoala de Vara

“Scoala de Vara GPeC este un mix intre util si placut. Petrecem impreuna 5 zile la aer curat de munte, afland ultimele noutati si invatand in cadrul workshop-urilor, dar si socializand si distrandu-ne alaturi de cei mai faini oameni din online. E excelent sa poti invata de la specialisti in cursul diminetii si sa ii ai alaturi de tine timp de 5 zile adresandu-le intrebari, cerandu-le sfaturi, beneficiind de experienta lor”, spune Andrei Radu, Founder & CEO GPeC. “Evident, nu vor lipsi activitatile de team-building, focul de tabara, jocurile de networking, vinul si palinca – simtindu-ne cu totii excelent, ca intr-o familie”, adauga Radu.

Gala premiilor eCommerce dureaza 7 luni in fiecare an si este un eveniment elaborat, pe parcursul caruia implicarea juriului sau a organizatorilor este de 100%.

Agenda completa a evenimentului este disponibila pe website-ul GPec.

Ce s-a intamplat la Scoala de Vara din 2012, “scoala” la care am participat, cei interesati citesc in urmatoarele articole:

Cat de departe de succes? #ScoalaGpeC

Identitatea produselor si brandul personal
Trenduri in email marketing si Google AdWords

Implicarea organizatorilor GPec, cat si a juriului, este totala si determinata.
Beneficiile sunt atat de ordin informational, cat si financiar, gala intotdeauna o lectie catre mai bine, eficienta si profesionalism.

Editia Scolii de vara GPec 2013 are o lista impresionanta de traineri – nume sonore din piata de comert electronic, marketing si vanzari: Andy Szekely (BootCamp University), Iulian Padurariu (The Marks), Cristian Pena & Alexandru Lapusan (Zitec), Liviu Taloi (ECOMpedia), Ionut Munteanu (WebDigital), Marius Pahomi (Conversion), Valentin Radu (Marketizator.com), Cosmin Negrescu (SEOmonitor), Gian Sharp (Cargus), Alin Gherman (DPD Romania), Mihai Paun (Ascend NetSolutions).

Mai multe informatii despre speakeri pe pagina Gpec.

Succes tuturor! 😉

Later edit.
Au mai scris:
Lavinia Biberi
Piticu

Scoala de Vara de Comert Electronic GPeC 2013

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.