Smartphone-urile sunt acele telefoane ce completeaza dorintele sau gandurile utilizatorului.

Insa A5 DU, este un telefon cu superputeri!

Da, naufragiatii de pe Titanic sau sinistratii din Pompei ar fi avut o sansa sigura daca la vremea aceea, Allview scotea pe piata dual sim-ul A5 Duo.

Performantele acestui gadget ma duc cu gandul si la Star Trek, unde Jean-Luc Picard, in convorbirile sale cu puntea si in special cu inegalabilul “Data”, coordoneaza zborul intergalactic, ferindu-se de gaurile de vierme, vortexuri sau de rebeli.

Revenind la faimosul Alview A5 DUO: trebuie stiut faptul ca acest telefon este un dual-sim ce poseda un procesor cu doua nuclee (Dual Core) cu o frecventa de 1,2 Ghz.

Display-ul de 4″ avand o rezolutie de 480×800 Px secondat de procesorul grafic Mali 400. Gadgetul vine cu dedicatie tinerilor si datorita pretului, iar dotarea cu cel mai nou sistem de operare Android 4.2.2 Jelly Bean, fac din acest aparat un leader in materie de rezistenta din punctul de vedere al bateriei.

                           

Memoria flash de 4Gb este mai mult decat satisfacatoare pentru toate aplicatiile, dar asta nu-i tot! Aparatul suporta o extensie a spatiului de stocare cu un card de pana la 32 GB.

Memoria Ram este de 512 MB, iar surprizele pot continua: WiFi, Bluetooth, GPS,3G, profiluri audio.

Camera de doar 3,2MP este un insotitor de nadejde in vacantele fiecarui posesor de Allview A5 DUO, iar momentele speciale pot fi surprinse in cele mai mici detalii.

Music playerul si accesul la retelele de socializare fac din Allview A5 un gadget must have!

Allview A5 DUO

Comments

Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.