Cea de a 3-a editie anuala a Scolii de Vara GPeC – singura serie de cursuri intensive de comert electronic din Romania – s-a desfasurat in perioada 28 august – 2 septembrie 2013 la Sibiel, reunind peste 50 de participanti, detinatori de magazine online. Acestia au participat activ la 11 workshop-uri in care s-au dezbatut cele mai importante subiecte pentru orice afacere online.

Scoala de Vara 2013

Ultimul modul al Scolii de Vara GPeC a constat intr-o sesiune interactiva de lucru pe echipe in care participantii au elaborat o strategie de marketing pe 6 luni pentru un magazin online, incadrandu-se intr-un buget bine definit si trecand prin toate informatiile transmise anterior in cadrul workshop-urilor.

Pe langa workshop-uri, participantii au avut ocazia sa ceara consultanta avizata de la traineri si sa schimbe idei si experiente cu ceilalti colegi de curs, imbogatindu-si bagajul de cunostinte in e-commerce.

Nu in ultimul rand, atat cursantii cat si trainerii au participat la jocurile de team-building organizate de echipa GPeC si de Wild Escapes.

Informatii detaliate despre fiecare zi de cursuri, regasiti pe blogul Galei Premiilor eCommerce (GPeC).

Scoala de Vara de Comert Electronic GPeC 2013, un real succes

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.