Pare greu de crezut, dar există un oraș în care aglomerația, zgomotul și orele irosite în trafic sunt o simplă amintire, dar care este atât de aproape de centrul Capitalei, încât îi atrage deja pe toți.

Confort City, complexul rezidențial din sud-estul Bucureștiului de care familia dumneavoastră are nevoie pentru o viață cu adevărat armonioasă vă așteaptă cu apartamente gândite și dezvoltate după standarde europene. Amplasat pe Splaiul Independenței, la 20 de minute de mers cu mașina sau 30 de minute cu autobuzul, Confort City beneficiază deja de stație RATB, pentru linia 223.

Mai mult, cartierul de vile care se construiește în vecinătate, precum și un potențial mall, a cărui structură este deja ridicată, sunt promisiuni palpabile ale unui viitor excelent pentru zonă. Un singur lucru lipsește din ansamblul rezidențial: grijile. În Confort City, grijile legate de aprovizionare, parcare sau chiar de siguranța celor mici nu există.

Centrul de crestere si ingrijire copii și locurile de joacă, amplasate cum nu se poate mai convenabil, chiar în complex, așteaptă toți copiii, iar magazinele din ansamblu stau la dispoziția locatarilor. Parcarea complexului oferă loc suficent pentru toate apartamentele, precum și spații suplimentare, amplasate subteran. Mai mult, vizitatorii beneficiază de gratuitate la parcare în primele două ore de ședere în Confort City.

Cele 12 blocuri amplasate în complexul de pe Splaiul Unirii, la doar 7,6 km de Piața Unirii, 6,3 km de Parcul Tineretului si 4 km de RIN Grand Hotel dispun de 1.680 de apartamente deosebit de spațioase și finisate la cele mai înalte standarde. Dintre tipurile de locuințe oferite, prima opțiune este garsoniera cu un spațiu util de 34,76 mp și terasă de șase mp, disponibilă la un preț de 21.900 euro fără TVA. Apartamentele cu două camere oferă suprafete utile cuprinse intre 43,68mp si 64,48 mp cu terase de 6 sau 16 mp, la preturi intre 34.900 și 47.900 euro fără TVA.

Familiile cele mai numeroase se vor putea bucura de cele două tipuri de apartament cu trei camere, ce oferă 89,83 sau 92,04 mp de spațiu util și o terasă de 6 sau 14,55 mp, cu dublu acces, la un preț de 72.000, respectiv 74.000 de euro, fără TVA. Oricare ar fi alegerea dvs., ar fi bine să vă grăbiți, pentru că ansamblul Confort City este deja locuit in proportie de 90% !
Factura lunară în Confort City are o valoare minimă, datorită construcției impecabile din punctul de vedere al durabilității și a eficienței energetice, la care se adaugă contorizarea individuală a costurilor fiecărui apartament. Imobilele deja ocupate se află în administrarea asociațiilor de proprietari, iar până la ocuparea completă a ansamblului, dezvoltatorul se va ocupa de blocurile care încă mai așteaptă locatari.

Dacă viața în complexul cu doar 10% apartamente libere se anunță lipsită de stres, același lucru este valabil și pentru relația cu banca, de care se vor ocupa exclusiv reprezentanții Domus Stil, dezvoltatorul proiectului.

Există și variante de finanțare flexibile pentru cei care nu sunt eligibili din punct de vedere bancar, dezvoltatorul punând la dispoziția potențialilor clienți varianta de tranșe. Un avans de 30% vă asigură un loc în Confort City, cu o plată a diferenței pe o perioadă de zece ani, iar la achitarea integrală este disponibilă o ofertă personalizată. Grăbiți-vă, doar 10% din locuințele Confort City mai sunt disponibile!

Orașul din mijlocul naturii

Comments

Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.