Dura lex sed lex. Legea pare uneori dura, iar daca profesionistul, in speta avocatul o aplica in spiritul dreptatii, putem spune ca nu exista diferente intre categoriile sociale.

Avocatii,  dupa ani de facultate, studiu si practica, fac dreptate, chiar daca pentru acest lucru, fara voia lor, evident, nedreptatea apare si ea de dupa colt, pentru ca dupa cum bine stim, dreptatea este oarba iar interpretarea legii este in functie de cel ce o aplica.

Se pare ca, liberul arbitru este la lumina in breasla avocatilor, iar daca politicul nu are imixtiuni in actul de justitie, democratia, dreptatea si adevarul nu vor mai umbla cu capul spart.

Despre: Perspective în cariera de avocat.

studiu personal

Oamenii au avut si au nevoie permanenta de o persoana abilitata care sa le faca dreptate, sa-i reprezinte in instante, sa-i apere indiferent de acuzatii.

Oamenii au nevoie sa beneficieze de prezumtia de nevinovatie.

In Parlamentul Romaniei, majoritatea oamenior politici, sunt de profesie avocati ceea ce face ca elaborarea legilor sa fie conforma cu cerintele Uniunii Europene in care suntem si noi parte, iar actul de justitie sa fie unul corect.

In cazul in care ai nevoie de un avocat Bucuresti, recomand: cabinet avocat Titu Eugen.

Profesia de avocat nu este una tocmai usoara. Deontologia profesionala are cerintele ei, printre care: pastrarea secretului profesional, principiul egalitatii, al libertatii etc.

Cauti un avocat român în SUA?  Problema în România este resemnarea. 

Avocatul este aparatorul drepturilor si libertatilor legitime, atat ale persoanelor juridice (firme, institutii) cat si ale persoanelor fizice, de drept public si privat.

Pentru exercitarea in bune conditii a profesiei de avocat, acesta trebuie sa se supuna numai legii statutului profesiei, sa fie independent politic si sa respecte Codul deontologic avocatesc.

Practic, avocatul este un arbitru intre doua echipe peun  teren unde nu exista tratament preferential si nimeni nu este avantajat de functie,
statut social sau banii din cont.

Informatii despre avocati buni Bucuresti – ANRP Bucureşti. ANRP dosare. Plăţi ANRP. Cel mai bun cabinet avocatură Bucureşti. – Blog Eugen Titu.

Succes in toate!

Lex. Lege. Cu si despre avocati.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.