Venus din Milo, Afrodita si alte asemenea zeitati ale Olympului au fost sculptate in marmura stralucitoare.

Si astazi, modelul de frumusete este pastrat: forme ferme, definitie si nu in ultimul rand frumusete nativa.

Pentru a mentine insa toate acestea, odata cu trecerea anilor, dat fiind tumultul vietii si timpul tot mai limitat, dus pana la extremis, exista saloanele de remodelare corporala.

Da! Aceste cabinete, seamana cu adevarate laboratoare, unde frumusetea se reimplanteaza in trupul feminin asemeni polenului pe care albinuta cea harnica Maja, o duce din floare-n floare. Roxana Nemes

Poate imi fortez norocul cu asemenea asocieri, dar aruncand o privire de ansamblu, cabinetele de remodelare corporala dotate cu tehnica de ultima generatie si zugraveala de un alb stralucitor, dau senzatia unui laborator in care adn-ul este modelat de maestri, prim puterea mainilor, ale degetelor, punand in randuiala spiralele ce par a fi altfel de cum ar trebui.

Un astfel de sanctuar al frumusetii, este si Glamour Centrul de Remodelare Corporala, aflat in centrul Bucurestiului, fix in Piata Victoriei.

Intreaga gama de tratamente include o oferta dedicata inclusiv barbatilor, acestia avand ziua de joi numai a lor la salon.

Aici trupul este “desfacut in miliarde de bucatele” si remodelat facand ca sa dispara celulita, kilogramele in plus, dand sansa mult visata; tratamentele dedicate chipul dau stralucire si incredere. Glamour
Intr-un cuvant, beneficiind de experienta Glamour Remodelare Corporala si de aparatele minune aflate in dotarea salonului, tu, draga mea radiezi o viata sanatoasa si frumusete.

Roxana Nemes a efectuat un pictorial sexy pentru Glamour, cu sanii la vedere si purtand o pereche de chilotei albi.

Cu aceasta ocazie, salonul anunta reduceri masive la diferite tipuri de abonamente, obiectivul fiind atragerea de cliente si din alte zone in afara de cea VIP.

Sursa: enational.ro.

Procedeele non-agresive, non-invazive prin care se fac tratamentele au interit renumele acestui centru de remodelare corporala cu nume de vis: Glamour.

Starea de bine revine automat, fiind intr-un placut contrast cu frumusetea si bucuria unui trup viguros si sanatos.

Starea de bine sau despre Glamour Remodelare Corporala

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.