In urma cu sapte ani, iBrows insemna doar un vis frumos pentru Darius Stanese.

Iata insa ca eforturile depuse in vederea perfectionarii, munca sustinuta si increderea intr-un concept unic, l-au ajutat pe Darius Stanese sa isi transforme visul in realitate si sa dovedeasca ca atunci cand iti doresti cu adevat sa excelezi in arealul ales si cand acorzi atentie fiecarui detaliu, absolut nimic nu este imposibil.

Arta inseamna mai presus de toate frumusete. Iar frumusetea are nevoie de aportul artistilor cu viziune pentru a fi pusa in valoare. Acesta este conceptul care a stat la baza crearii iBrows, primul studio din Romania dedicat in exclusivitate serviciilor de pensat profesional, care alatura totodata si partea de formare si educare a viziunii viitorilor specialisti in domeniu.

Situat la demisolul unei superbe vile inscrisa pe lista edificiilor cu istorie din Bucuresti (Blv. Aviatorilor nr.51-53), studioul iBrows a fost inaugurat joi 12 septembrie, in prezenta a numerosi invitati, printre care s-au numat beauty editorii celor mai importante reviste glossy din Romania, colaboratori si parteneri dragi, persoane publice, dar si cliente fidele.

La inaugurarea din 12 septembrie, invitatii au descins pentru cocktail in feericul cadru natural al gradinii interioare, unde au putut degusta din preparatele sofisticate ale chef cuisine-ului SOFA si unde au putut socializa acompaniati de cocktail-urile pe baza de Cointreau. Special pentru eveniment, designer-ul florist Marinela Stanese, a conceput atat logo-ul din flori iBrows, integrat in panoul generos in fata caruia invitatii au fost surprinsi in fotografii de Bogdan Popescu, cat si aranjamentele florale din interiorul studioului sau decoratiunile plasate pe mesele de cocktail din gradina, insotite de lumanari plutitoare.

iBrows Studio este deschis de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00-21:00 si sambata intre 09:00-16:00, iar programarile pot fi efectuate telefonic la numarul 0754.027.002. Detalii despre cursurile de formare iBrows School si despre programa, se pot obtine atat prin intermediul e-mail-ului – i.brows@yahoo.ro cat si telefonic –  0754.027.002.

iBrows Studio. Arta inseamna mai presus de toate frumusete.

Comments

Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.