Teatrul Ion Creangă a definitivat programul celei de-a IX-a ediții a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii ”100, 1.000, 1.000.000 de poveşti” și a pus în vânzare biletele și abonamentele.

Între noutățile acestei ediții a festivalului, am putea numi și extinderea selecției în rândul teatrelor a căror activitate se adresează, cu predilecție, publicului matur, dar în repertoriul cărora se găsesc și spectacole pentru copii: Teatrul Odeon, Teatrul Foarte Mic, Teatrul de Operetă “Ion Dacian”.
Biletele și abonamentele au fost deja puse în vânzare la casa de bilete a Teatrului Ion Creangă (sala Rapsodia de pe str. Lipscani nr.53, program de miercuri până duminică) și a teatrelor partenere.

Initiat in anul 2005, de catre Cornel Todea, Festivalul isi propune sa fie un program complex de educatie teatrala, culturalizare si formare a gustului estetic al celor mai mici spectatori, prin intermediul unui fapt de teatru: spectacole pentru copii, colocvii despre arta spectacolului, dezbateri si ateliere de teatru. Ca recunoastere a valorii sale, festivalul a primit titulatura de Festival ASSITEJ – Asociatia Internationala a Teatrelor pentru Copii si Tineret – cea mai prestigioasa organizatie mondiala de profil. La evenimentul din aceasta toamna au fost selectate trupe profesioniste din tari precum: Marea Britanie, Belgia, Franta, Italia, Bulgaria, dar si din Romania.

Iti pot oferi o invitatie dubla (1 invitatie = 2 locuri) la spectacolul “Frumoasa si bestia” din 5 octombrie, la ora 18.
Aici detalii despre spectacol + galerie foto.

Lasa un comentariu pana pe 3 octombrie si spune-mi care era povestea ta preferata in copilarie.
Am sa anunt castigatorii in timp util.

Invitatie la Frumoasa si Bestia

Comments

2 comentarii la „Invitatie la Frumoasa si Bestia

  • 04/10/2013 la 2:03 AM
    Legătură permanentă

    In copilărie ascultam la pick-up Nils Holgersson. Îmi plăcea atât de mult povestea încât atunci cand am crescut m-am apucat sa citesc si cartea , apoi au apărut la tv si desene animate … Acum baietelul meu adoră si el minunatul gascan ce calatoreste împreuna cu gastele sălbatice .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.