Draga Ioana,

Imediat cum termin facultatea anul acesta abia astept sa ma angajez oriunde in Romania.
De exemplu am gasit deja o lista cu locuri de munca Satu Mare 2014 si as fi foarte incantat daca as prinde un job ca acesta.
Daca nu, sunt dispus sa accept si cateva locuri de munca Targoviste 2014. Ambele sunt orase foarte frumoase care mie imi plac foarte mult. Eu termin o facultate in domeniul ingineriei electrice si sper din tot sufletul sa imi gasesc ceva de munca in domeniul meu.

Sunt convins ca asta se poate intampla daca ma straduiesc si o sa invat foarte mult pentru a termina facultatea cu o medie mare si penru a-mi lua licenta.
De fiecare data cand intru pe internet si caut locuri de munca Satu Mare 2014 sau locuri de munca Targoviste 2014 ma ambitionez foarte mult si pot invata cu usurinta avand o motivatie in plus. Parintii mei ma sustin cum pot dar datorita salatiilor foarte mici pe care le primesc la locurile lor de munca, se descurca foarte greu cu banii si de multe ori nu ma pot ajuta.
Eu va recomand cautarea de locuri de munca Targoviste 2014 sau locuri de munca Satu Mare 2014 deoarece sunt doua orase incredibil de frumoase.

Despre joburi.

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.