Candva iubeam un baiat care stia sa deseneze frumos.

Datorita lui am ales la un moment dat in viata mea sa scriu o lucrare despre arta si despre modalitatea in care, in speta, pictura poate influenta psihicul sau dezvoltarea personala.

De atunci au trecut ceva ani, din pacate, nu am mai facut nimic in acest sens, insa am ramas atrasa de tot ceea ce inseamna culoare, de modalitatea in care imaginatia poate impleti pe panza sentimente sau idei.

Astfel, te invit pana pe 26 octombrie sa vizitezi Beauty Strife &Dissension la Artyourself Gallery, pe strada N. Ionescu, nr. 11 din sectorul 1, langa parcul Kiseleff.

Picturile apartin Andreei Floreanu si surprind corpul uman in diverse ipostaze.

Drept nota personala, as adauga faptul ca Andreea are o mana excelenta pentru chipuri.

Prima oara cand am vazut o creatie de-a sa, am crezut ca este fotografie.

Expozitia face referire la legenda zeiței Eris, zeița haosului și a discordiei.

Proiectul se manifestă ca o introspecție asupra comportamnetului uman, structurându-se ca un discurs asupra celor mai lăuntrice aspirații.

Dorința de frumusețe și perfecțiune se metamorfozează adesea în urâțenie și imperfecțiune, dând naștere egoismului și invidiei.

Pornind de la mitologia greceasca, in aceasta serie de lucrari Andreea a pus accent pe frumusetea interioara si exterioara a corpului uman, totodata a incercat sa redea latura psihica si anume momentele de tensiune pe care le traim.

Fructul ce se regaseste in lucrari, simbolizeza discordia, tensiunea si in acelasi timp, printr-o sugerare, reminteste de zeita haosului.

In spatiul oferit de Artyourself Gallery se afla si “Cealalta insomnie”- expozitie atelier, autor Gabriel Brojboiu.

Mult succes in continuare!

Beauty Strife &Dissension sau cum visele devin realitate

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.