E o masura pentru iubire, una pentru ura sau iertare. Oricat de grele sau de frumoase ar fi lucrurile prin care trecem, determinate de noi sau de altii, nu vin niciodata intr-o masura mai mare comparativ cu ce am putea duce.

Uneori sunt teste, uneori sunt plati. Si oricat de mult ne-am bucura sau am plange pentru ele sau din cauza lor, luptam. Pentru ca viata este frumoasa, pentru ca viata reprezinta unicul mod pe care il stim de-a ne exprima sentimentele, dorintele, de a ramane langa cei pe care ii iubim, de a urca pe un drum visat inca din copilarie.

Am incercat sa imi amintesc de prima oara cand am auzit de vreun caz de cancer la san. Probabil ca a fost in urma cu ceva ani, poate in adolescenta. Cuvantul cancer in sine, aduce cele mai sumbre previziuni in mintea tuturor.

Eu raman insa in nebunia mea numita speranta si scriu ca, dincolo de erorile de logica sau de greselile noastre, greseli dureroase, cancerul poate fi vindecabil.

E drept, nu sunt medic si in afara de cateva cunostinte legate de plante, de experiente prin care am trecut eu sau de experientele celor apropiati mie, dincolo de faptul ca Dr. House ramane serialul meu preferat, sau de un fost iubit care a terminat medicina, nu am mare tangenta cu aceasta lume.

Inca imi este frica de doctori si raman o persoana ipohondra.

Constientizez insa ca actiunea si aflarea din timp a unui diagnostic poate salva o viata.

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private, intra pe o noua nisa si deschide un centru de diagnostic, tratament si reconstrucție a sanilor dupa mastectomie, incurajand depistarea precoce a cancerului mamar si tratarea acestuia in stadii incipiente – Centrul de Chirurgie Oncoplastica MedLife.

Potrivit reprezentantilor companiei, centrul se adreseaza tuturor femeilor, dar mai ales celor care se regasesc in una din categoriile cu risc: au avut in familie cazuri de cancer mamar; au avut primul copil dupa varsta de 30 de ani; au avut deja cancer mamar.

Avantajul major pus la dispozitie acestora este posibilitatea de a efectua operatia de reconstructie mamara in acelasi timp cu mastectomia, restabilind pe loc integritatea anatomica a zonei afectate.
In acest fel, nu numai ca pacienta este ajutata sa evite perioada de trauma psihica prin care trece dupa mutilarea post mastectomie, dar este readusa totodata si in activitatea cotidiana mult mai rapid, externarea fiind realizata in 24 de ore.

Pentru a veni in intampinarea femeilor care sunt preocupate de sanatatea lor, MedLife lanseaza, odata cu Centrul de Chirurgie Oncoplastica, campania de screening ”Poveștile despre cancerul la sân nu sunt povești…”.

Astfel, toate femeile care nu au mai fost demult la un control, pot beneficia de preturi speciale pentru serviciile de screening mamar.
Oferta este valabilă pana la data de 31 decembrie 2013, programarile fiind realizate la numarul de telefon 021 9646.

Ramaneti sanatoase, aveti grija de voi, de sufletul si de corpul vostru, pentru ca ambele, neglijate, isi cere drepturile! Din pacate.

Poveștile despre cancerul la sân nu sunt povești…

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.