Allview, cel mai important producător autohton din industria IT&C, a lansat pe 31 octombrie, noul sau vârf de gamă.

Acesta aduce în premieră: design unibody, procesor Quad Core de 1,5 GHz, 2 GB memorie RAM, 32 GB memorie Flash, display japonez JDI Full HD, camere foto de 13, respectiv 5 MP.

X1 Soul este primul smartphone Allview dotat cu funcţia Air Gesture, care permite interacţiunea ultilizatorilor cu telefonul fără să-l atingă. Noul device are un ecran de 5 inchi protejat de Gorilla Glass 3, o gosime de numai 7,9 mm şi rulează sistemul de operare Android 4.2. Jelly Bean. X1-Soul

Telefonul dispune de 2 camere foto, cea principala model OV12830 de 13 MP si cea secundara model OV 5648, de 5 MP. Pe langa functiile standard precum filmare Full HD, fotografiere panoramica si smile detection, camera device-ului dispune de o serie de functii inteligente precum: picture clear, fotografiere hands free, continuous shooting (99 de fotografii în 21 de secunde), 12 efecte beauty si best picture. Partea frontală a telefonului este prevazuta cu o cameră secundară de 5MP, care facilitează convorbirile video şi realizarea de autoportrete.

„X1 Soul este cheia de bolta a gamei Allview, fiind realizat cu tehnologii de top precum: LTPS, Full Lamination, White Magic si CABC in cazul display-ului JDI Full HD sau tehnologia BSI pentru camerele Omnivision de 13, respectiv 5 MP,” a declarat Alin Niscov, Sales Manager Allview.
Designul unibody este rezultatul imbinarii perfecte intre precizia computerelor si indemanarea specialistilor din domeniu, prin utilizarea tehnologiei CNC.

Interactiunea cu device-ul este spectaculoasa in orice moment al utilizarii aplicatiilor inovatoare controlate prin gesturi si voce.

Amplificatorul audio Yamaha şi sistemul DTS garantează calitatea sunetului, iar căştile cu un design inovator incluse în pachet asigură o înaltă fidelitate sonoră.

Allview este o companie românească înfiinţată în 2002 care are ca obiectiv principal de activitate producţia şi distribuţia de smartphone-uri şi tablete PC. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapidă în România.

Allview lansează X1 Soul, primul smartphone single SIM din portofoliu

Comments

Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.