Bunul samaritea ramane uneori doar o pilda biblica, iar facerea de bine, un vis frumos de pe vremea cavalerilor si domnitelor de la curtea regala, vremuri de demult apuse si cantate, in serile cu luna plina, in jurul unui foc de tabara intre tineri de aceasi varsta ce continua sa viseze.

Cand vine vorba de credite, acestea sunt de doua feluri: morale si materiale. In prezenta expunere, am sa ma refer la modalitatea prin care putem accesa unul din multele credite bancare, despre ce si cum trebuie sa facem pentru a-l obtine, in conditile in care venitul propriu nu ne satisface, iar ajutorul parintilor, prietenilor sau rudelor indepartate, este o himera.

Nevoia de bani creste exponential cu fiecare zi ce trece peste noi, pentru ca viata este tot mai scumpa, serviciile, taxele si insasi rostul pe acest pamant impun cheltuieli majore.
Un imprumut pe termen scurt si fara dobanda a devenit o raritate extrema sau in viziunea scepticilor, chiar sf. credite

Bancile, ca de fiecare data, vin cu oferte tentante care mai de care pe placul fiecaruia dintre noi.
Pot fi char personalizate, in functie de optiunea sau alegerea clientului imprumutat, ceea ce nu este un lucru rau, data fiind nevoia rapida de lichiditati, pentru diferite motive.

Credite.ro are oferte ale tuturor bancilor din Romania, credite auto, nevoi personale, nevoi personale cu ipoteca, prima casa.

Exista credite si pentru persoane juridice: credite
pentru capital de lucru, investitii, agricultura, etc.
Oferta, ca si dobanda calculata este diversa in functie de politica bancii, dar in vremuri ca cele de astazi cand banul hotaraste destine, pentru ca vorba aia: profitati, ca oferta zboara!

Succes!

Despre credite

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.