Buzurel.ro este un site dedicat in primul rand mamicilor, totodata, sunt promvate retete culinare ceea ce ar putea fi interesante chiar si pentru tati. 😀

Printre categoriilor listate amintesc: Preconceptie, Sarcina, Nasterea, Bebelusi, Copii mici, Prescolari etc.

Site-ul este deosebit de util, iar pe forum.buzurel.ro sunt aduse in discutie chestiuni de actualitate, se dezbat probleme intalnite in viata de zi cu zi, idei legate de prepararea mancarurilor pentru copii mici.

Gasiti sfaturi, produse si dezbateri pe forum a diverselor probleme intalnite de mamici in cresterea copiilor mici, prescolari sau scolari in conditiile in care ziua, desi are tot 24 ore, parca se scurge tot mai repede, nefiind timp suficient pentru rezolvarea mai multor probleme, iar alergatul de acasa la job si invers,
ocupa mare parte din cadranul ceasului.

Iata insa, ca Buzurel.ro lanseaza si un concurs, iar conditia principala de participare este inregistrarea pe site si postarea unui topic nou sau comentarea unuia deja existent.
Premiile constau in vouchere de cumparaturi care pot fi folosite pe acelasi site, in vederea achizitionarii de produse Zass, Trisa, Bodum.

Concursul se desfasoara in perioada o6 – 25 Nov. 2013.
Nu utati, postati, comentati si veti fi inscrisi automat in tragerea la sorti ce se va desfasura in data de 26 nov. 2013.
Succes tuturor!

Buzurel are un forum util parintilor

Comments

Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.