Pe prietena mea cea mai buna o stiu de cativa ani. Niciodata nu i-am nimerit ziua de nastere si nici ea mie.

Vorbim despre lucruri importante sau nimicuri, ne sustinem reciproc in momente mai grele, ma trezeste uneori la realitate din visare, asa cum la randul meu ii aduc in viata noutati pe care nu ar avea altfel cum sa le acceseze din cauza timpului limitat in care inoata. prietenie

Uneori imi aduce o prajitura, alteori ma trezeste dimineata cu “n” apeluri, cand uit ca e o noua zi, cata vreme odata am fost sa ii caut cainele ratacit pe o raza de peste 10 km, i-am luat medicamente copilului in miezul noptii sau am surprins-o cu un buchet de flori in iarna inghetata.

Uneori nu vorbim cu zilele, alteori vorbim n ore, fara sa epuizam subiectele.

Ce vreau sa spun de fapt?
Nu ai nevoie de o zi speciala sa urezi la multi ani cu un gest sau o vorba buna. Nu ai nevoie de un numar intr-un calendar ca sa fii alaturi oamenilor care conteaza in viata ta, oamenilor pentru care insemni ceva.

E important sa le stai alaturi atunci cand au nevoie, nu de dragul complezentei sau pentru a-ti gadila ego-ul in minciuna.

Gandeste-te la asta, fara falsitate si fa din fiecare zi una frumoasa.
Bucurille adevarate sunt realizate de detalii si dincolo de vorbe sau obiecte, o mare importanta o are timpul pe care il petreci in compania celor pentru care “declari” ca ai sentimente. 😉

Indemn la sinceritate sociala

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.