Termopanul este o combinatie perfecta, cu o continua imbunatatire a caracteristicilor cum ar fi: izolatie fonica, termica, design si fiabilitate.

Din punct de vedere constructiv: un geam termopan este dublu sau triplu unde bariera termica este una de-a dreptul impenetrabila, iar profilele din care se construieste tamplaria este asemenea de ultima generatie.
Dupa cum stim, tamplaria pentru termopan se efectueaza atat din material plastic (PVV), cat si din lemn stratificat ceea ce-i da ferestrei, o nota de originalitate si frumusete autentica.

Termopan tradus in limba romana, inseamna geam termoizolant. Ferestrele acestor tipuri de ferestre, pot fi si ele de mai multe feluri si aici as dori sa enumar cateva: fumurii, cu filtru AV sau sau clar (clasice).

Acest gen de ferestre, se intretin foarte usor si dureaza mult mai mult decat clasica tamplatie din lemn care periodic trebuie vopsita, folosit chit sau necesita chiar inlocuit tot ansamblul in cazul in care reparatiile nu se mai pot face.

Si inca ceva, zgomotul, acest intrus, are in sfarsit un oponent redutabil caruia nu-i poate face fata sub nicio forma: geamuri termopane!
Odata inchis geamul, nici latratul cainilor fara stapan, nici chiotele copiilor la locul de joaca si nici motoarele escamotate ale masinilor nu se mai aud, linistea este la ea acasa, tacerea este deplina, iar termopanele sunt la datorie.

Somn lin!

un PlusConfort

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.