Prietena mea Ioana are trei copii. Sarbatorile de iarna sunt intotdeauna un deliciu in familia lor.

De la ghetute pana la lenjerie noua, achizitionata pentru camera celor mici, bijuterii, in fiecare an, alte ornamente pentru bradul de Craciun sau pahare noi, toate ar putea sa acopere pagini intregi, intr-o carte numita: Magie pentru cei dragi!

Ce ar fi sa incep chiar eu povestea?

Ei bine, Xmas Home contine un set de produse de ingrijire personala Classic Male Groaming, marca Scotiish Fine Soaps, cuprinzand: gel de dus exfoliant, after shave balsam hidratant, gel de curaţat pentru fata, sapun de lux; o cutie de cafea instant Davidoff Cafe si una de ceai Basilur – Tea House, Festival Collection, alaturi de o decoratiune de Craciun.

Am descoperit o alta surpriza cuprinzand o cutie muzicala Santa Claus, un set care are si o cutie de praline Heidi asortate, alaturi de dtcoratiuni elegante de Craciun.

Putine sunt femeile care nu sunt “topite” dupa ciocolata, insa cand e vorba de delicatesele Heidi, ai siguranta succesului.
Va las pe voi sa ghiciti care sunt destinatarii cadourilor alese de mine si drept sugestie, pentru urmatorul capitol din cartea amintita la inceputul acestor randuri, vezi oferta pe Borealy.ro

P.S. Draga Ioana, ne vedem in seara de Craciun, in muzica colindelor de langa bradul magic.

Magie pentru cei dragi

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.