Sunt in permanenta miscare si am nevoie sa tin legatura cu multi oameni, atat in scop personal, cat si si in scop de afaceri.

Astfel, am nevoie de un gadget usor de manevrat, de purtat, dar destept.
AX4 Nano imi face cu ochiul si dupa o scurta analiza realizez ca este cazul sa inlocuiasca vechea mea tableta.
Are un display de 7 inch, procesor Cortex A7 Dual Core de 1,3 GHz, două camere foto, GPS EPO, conexiune 3G prin HSPA+ şi rulează sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.

Allview, cel mai important producător autohton din industria IT&C,
companie românească înfiinţată în 2002 care are drept obiectiv principal de activitate producţia şi distribuţia de smartphone-uri şi tablete PC. ax4-nano

Noul device Allview este dotat cu o cameră principală de 3MP cu funcţie de înregistrare video şi capturare vocală. În partea frontală a device-ului se află o a doua cameră foto, care facilitează convorbirile video.
Tableta este disponibilă in două variante de culoare, alb şi negru, şi poate fi achiziţionată din magazinele partenere la preţul de 409 lei.

AX4 Nano este compatibilă cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii şi al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireles display Smart2View.

Designul tabletei oferă o experienţă plăcută la fiecare utilizare, iar dimensiunea de 7 inch a display-ului face din AX4 Nano un device mobil perfect pentru navigat pe internet, E-book-uri si vizualizare fotografii. Prin intermediul funcţiei de apelare, utilizatorii au posibilitatea de a efectua şi a primi apeluri, mesaje text sau multimedia. AX4 Nano recunoaşte comenzile vocale şi converteşte automat un mesaj vorbit în e-mail sau sms.

AX4 Nano oferă conectivitate 3G HSPA+, GPS EPO şi Bluetooth; îmbină funcţiile unui smartphone cu cele ale unei tablete, fiind un gadget indispensabil pentru persoanele active şi dinamice.
Noul device oferă o interfaţă prietenoasă, o experienţă de utilizare plăcută şi o serie de funcţii utile”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Allview AX4 Nano

Comments

Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.