Sa presupunem ca locuiesti undeva pe langa statia de metrou Brancoveanu, in Berceni.
Lucrezi in Drumul Taberei.

Si acum intreb eu: ce sens are sa scoti masina din parcare pe vremea asta, deloc prietenoasa, cata vreme drumurile principale sunt curatate, ia mijloacele de transport mult mai sigure?

Poate ai senzatia ca ingheti mai putin asteptand sa se incalzeasca motorul masinii, comparativ cu minutele petrecute in statii?
Ca nebunia sau claxoanele din trafic si usoara grija legata de carosabilul care poate sa pacaleasca, sunt considerent inferioare aglomeratiei din autobuz? zapada

Eu cred ca daca ne-am orienta catre lucruri practice si mult mai economice, in locul fuduliei, nici macar iarna nu ar costa prea mult, iar nervii legati de sosele ar ajunge de minim.

Am devenit mult prea comozi, chiar lenesi si imediat ce cade zapada sau o ploaie ne speriem, cautam sa ne ascundem intr-un colt, fara responsabilitate.

Eu consider ca responsabilitatea inseamna in primul rand siguranta in ceea ce priveste propria persoana, dar si pe cei din jur.
Pentru ca toata lumea merita acelasi respect.
Si nu, nu am sa imi scot masina in urmatoarele zile, pentru ca va fi mult mai usor de colindat orasul pe jos sau cu Ratb-ul si mult mai simplu de ajuns din oarecare punct B in A, fara grija parcarii sau a altor soferi grabiti.

Cand ninge, esti calare sau pe jos?

Comments

Etichetat pe:        

Un comentariu la „Cand ninge, esti calare sau pe jos?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.