De cele mai multe ori, cand sunt acasa si am de lucru pe internet sau vreau sa ma relaxez pur si simplu uitandu-ma la un film sau concert, prefer canapeaua sau patul, in locul scaunului rece de la birou.

Tableta pe care o am din februarie anul trecut, nu imi este chiar pe plac mai nou si ma gandesc sa o schimb cu Diva D8 de la Allview.

Displayul IPS de 7,9” cu o rezolutie de 1024×768 pixeli ofera solutia ideala pentru urmarirea filmelor HD si pentru vizualizarea clara a imaginilor.Diva D8

Diva D8 este dotata cu o camera principala de 3MP care ofera funcţii precum detectare zambet, capturare vocala, fotografiere HDR si foto panoramic.

In partea frontala a tabletei se afla o a doua camera de 1MP care faciliteaza convorbirile video.

Noua tabletă din gama Viva lansată astăzi oferă performanţă optimă şi portabilitate la un preţ accesibil. Dotată cu un display de dimensiuni ideale si compatibilă cu Smart2View, Viva D8 reprezintă o alegere inspirată, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Diva D8 este compatibila cu tehnologia Miracast si permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermAllviewediul adaptorului wireles display Smart2View.

Ofera conectivitate 3G HSDPA+, GPS, Bluetooth 4.0, wi-fi si port usb.
Prin intermediul functiei de apelare, utilizatorii au posibilitatea de a efectua si a primi apeluri, mesaje text sau multimedia.

Allview Viva D8 poate fi achiziţionata din magazinele partenere la pretul de 649 lei.
Tableta poate fi achizitionata si impreuna cu adaptorul wireless display Smart2View, la pretul de 749 lei.

Asadar, stiu ce am de facut in momentul in care imi intra primii bani.

Device-ul potrivit muncii pe care o ai, cata vreme stii ce vrei si stii sa il utilizezi, iti aduce venituri.
Succes tuturor!

Diva D8 de la Allview

Comments

Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.