Pe perioada iernii majoritatea oamenilor „castiga” kg in plus.
Poate este din cauza lipsei de miscare, poate din cauza apetitutului crescut in conditiile in care temperatura este mai joasa, iar organismul are nevoie si de grasimi sa reziste.
Sunt insa si oameni care mananca de plictiseala, din lipsa de activitate, sau sa umple un gol pe care nu il constientizeaza.
Oricum ar fi, sfatul meu este sa aveti grija de voi si de calitatea alimentelor pe care le consumati.
Si pentru ca in ultima vreme am uitat sa va mai arat ce minunatii am gatit, astazi las cateva imagini.
Timpul de preparare atat in cazul legumelor, cat si al carnii (la cuptor) a fost unul relativ scurt, chiar si pentru lasagna.
Reteta de lasagna este una relativ simpla. Compusa din carne tocata, o ceapa, morcov, usturoi, busuioc, pasta de rosii, putin vin, sare si piper.
Foile le cumperi din comert de la orice supermarket.
Poti sa razi pe deasupra cascaval si sa bati doua oua. De asemenea sa o ornezi cu verdeata in cazul in care ai.
Lasi intreaga minune la cuptor 40-50 de minute la foc potrivit si o tai la cca 1o minute dupa ce opresti aragazul.
Imi place foarte mult carnea de vita, insa inainte de a o baga la cuptor prefer sa o fierb un pic. Astfel nu este atat de tare sau atoasa.
Alaturi de legume de orice tip, constituie cina perfecta.
Ramaneti sanatosi si voiosi, mai putin pofticiosi! 😉