In luna octombrie a anului trecut, imediat dupa lansare, am intrat in posesia unui X1 Soul.
Telefonul are design unibody, procesor Quad Core de 1,5 GHz, 2 GB memorie RAM, 32 GB memorie Flash, display japonez JDI Full HD, camere foto de 13, respectiv 5 MP.

X1 Soul este primul smartphone Allview dotat cu functia Air Gesture si permite interactiunea utilizatorilor cu telefonul fara sa-l atinga.

Device-ul are un ecran de 5 inchi protejat de Gorilla Glass 3, o gosime de numai 7,9 mm si ruleaza sistemul de operare Android 4.2. Jelly Bean.

Pe langa functiile standard, camera principala de 13 MP ofera si alte functii inteligente: picture clear, fotografiere hands free, continuous shooting (99 de fotografii in 21 de secunde), 12 efecte beauty si best picture. Allview_x1soul_white

Succesul de care s-a bucurat X1 Soul, primul smartphone single SIM din portofoliul nostru, ne-a inspirat sa le oferim utilizatorilor si varianta alba a acestui terminal.
Este unul dintre puţinele smartphone-uri albe cu display IPS OGS de pe piata, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

X1 Soul este compatibil cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View.

Varianta alba a smartphone-ului X1 Soul poate fi achizitionata din magazinele partenere la pretul de 1499 lei.
Iata o idee inteligenta, practica pentru cadou! 😉

X1 Soul varianta alba

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.