Cum v-am obisnuit de obicei, continui seria de prezentare a noilor produse marca Allview.
Consider ca reprezinta date demne de luat in seama, lucruri potrivite achizitionarii, in timp real cu schimbarile rapide ale comunicarii, pentru fiecare dintre noi.

Timpul costa bani, fa-ti un update! 😉

Smartphone-ul X1 Xtreme aduce in premieră pentru Allview un procesor Quad Core Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2,15 GHz, compatibilitate cu tehnologia NFC, camera principala de 16 MP si camera frontala de 8MP. Smartphone-ul X1 Xtreme
Are design unibody si este dotat cu display JDI IPS Full HD de 5,5’’ protejat de Gorilla Glass 3.

Vorbim de un ecran edge to edge, display-ul reprezentand 77,5 % din suprafata frontala a device-ului (frame-ul lateral are doar 2,4 mm). Datorita acestui procent ridicat, X1 Xtreme este in top 10 al smartphone-urilor edge to edge.

Camera foto Omnivision de 16 MP, dotata cu LED flash, senzor BSI si sistem optic de 8 lentile cu filtru UV şi antireflexie, lentila frontala fiind fabricata din safir.

Pixelii de 1,34 μm ofera o prestatie excelenta si in conditii de lumina slaba.
Meniul acesteia are o interfata intuitiva, care permite modificarea balansului de alb, a valorii ISO si a altor setari, exact ca in cazul aparatelor foto profesioniste.

Partea frontala a telefonului este prevazuta cu o camera foto secundara Omnivision de 8MP, care faciliteaza convorbirile video si realizarea de autoportete.

Amplificatorul audio Yamaha si sistemul DTS (Digital True Surround) garanteaza calitatea sunetului, iar datorita tehnologiei HD Voice si a celor trei microfoane digitale cu funcţie de atenuare zgomot, sunetul este clar, iar zgomotul de fundal este redus atunci cand se efectueaza convorbiri telefonice.

Proiectul X1 Xtreme urmează o viziune din luna decembrie a anului 2012 pe care am dezvăluit-o si în calendarul anual al companiei, iar astăzi a devenit realitate. Am dus tehnologia la extrem şi am creat un device de top care le oferă utilizatorilor tot ce şi-ar putea dori de la un smartphone: design inovator, procesare ultra-rapidă şi o experienţă foto impresionantă. Dotat cu unul dintre cele mai puternice procesoare existente în momentul actual pe piaţă, Qualcomm Snapdragon 800, device-ul se află în prezent pe primul loc în AnTuTu Benchmark, unde a obţinut un scor de peste 34.700 de puncte, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Smartphone-ul X1 Xtreme poate fi achizitionat din magazinele partenere incepand din 31 martie 2014 la pretul de 1.999 lei.

Smartphone-ul X1 Xtreme

Comments

Etichetat pe:    

2 comentarii la „Smartphone-ul X1 Xtreme

 • 26/02/2014 la 11:02 PM
  Legătură permanentă

  Am observat câteva greșeli pe aici pe acolo, “rezprezenttnd” și pe la “Ccamera”, iar CEO acela cred că se referea la anul 2013, bănuiesc. Scuze de corectare dar mi-au sărit în ochi.
  Numai bine.

  Răspunde
  • 26/02/2014 la 11:17 PM
   Legătură permanentă

   Din capitolul: butonatul excesiv te face sa vezi dublu. :))
   Multumesc, am corectat.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.