Allview a lansat ieri, in cadrul Mobile World Congress care se desfasoara la Barcelona, Viper S.

Suntem bucurosi sa fim prezenti pentru al treilea an consecutiv la cel mai important targ de IT&C din Europa. Cu o saptamana in urma am dus gama de Single SIM la un alt nivel, prin lansarea smartphone-ului X1 Soul Xtreme.

Este randul gamei Dual SIM sa primeasca un varf de lance, un smartphone performant, compatibil cu tehnologii de ultima ora si adaptat necesitatilor de zi cu zi ale consumatorului moderna, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Smartphone-ul Viper S este echipat cu NFC (Near Field Communication), o tehnologie wireless conceputa pentru a face schimb rapid de informatii intre diferite dispozitive prin atingerea sau apropierea acestora.
Are procesor Qualcomm Snapdragon Quad Core tactat la 1,4 GHz, display IPS HD OGS de 5’’, doua camere foto Omnivision de 13, respectiv 5MP si ruleaza sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean.

Memoria RAM este de 2GB si solutia grafica AdrenoTM de 450 MHz ofera utilizatorilor o experienta excelenta de browsing si multi tasking. Memoria flash de 16 GB este extensibila pana la 48 GB prin card MicroSD.

Viper S este compatibil cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View.

Pentru mai multe detalii legate deViper S, consultaai pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producatorului, allview.ro/vipers.


Un film mobilissimo.ro

Viper S la Mobile World Congress Barcelona 2014

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.