Sunt lucruri pe care le ceri in rugaciuni, lucruri la care ai senzatia ca muncesti, oameni care iti intorc spatele atunci cand consideri ca ati fi fost cei mai buni prieteni.

Uneori lumea pare intoarsa pe dos si niciuna din dorinte nu ajunge realitate.

Lumea in sine si tot ce te inconjoara de fapt este o oglinda a starilor tale interioare, a felului tau de a fi.
Nimic nu este intamplator, fiecare atitudine, toate nereusitele vin cu o lectie.

Cautam majoritar vina in jur, punem pe seama celorlalti esecurile noastre sau minusurile, situatiile carora nu le facem fata. dezvoltare personala

Este o lectie dura, dar este simplul adevar: totul pe lumea asta tine de propriile alegeri, de da sau nu, de munca, de inspiratie sau aspiratie.
Si nu primim nici mai mult si nici mai putin din ce meritam.

Esti o putoare care asteapta miracole fara sa ridice un deget pentru propria transformare! De asta soarta ta nu se transforma intr-un destin implinitor. Pentru ca nu faci nimic sa ti se intample lucruri minunate, desi pana acum toate asteptarile ti-au fost inselate.

Nimeni nu te poate ajuta, fara consimtamantul tau.

Nici macar Dumnezeu.

scrie Andreea Papp in articolul sau Nu uita de bumerang daca esti nemultumita de ceea ce primesti, un articol minunat pe care te invit sa il citesti.

Si sa te gandesti, sa iei o foaie, un pix si sa incepi sa notezi tot ce nu iti place, toate supararile, grijile, toata tristetea sau nelinistea, intr-un prim pas de a te cunoaste mai bine si de a te vindeca, de a-ti transforma visele in realitate, transformandu-te intai pe tine insati!
Pentru ca se poate!

Raspunsul este in tine!

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.